Те, що ви побачите на картинці першим, розповість про ваш характер з вражаючою точністю / фото express.co.uk

Нова кумедна оптична ілюзія з особистісним тестом вразила користувачів мережі своєю "страшною точністю".

Першою цю цікаву картинку опублікувала фахівець з оптичних ілюзій Мія Ілінь в одному зі своїх відео на TikTok, пише Express.

Ілюзія визначає, чи є ви доброю, але легко керованою людиною, чи більш закритою та надзвичайно скептичною. Відповідь залежить від того, що ви на ній побачите першим - фігуру жінки або обличчя чоловіка.

Відео дня

Картинка швидко завоювала популярність у мережі. Судячи з реакцій, багато користувачів були здивовані точністю тесту, який таїть у собі ілюзія.

"Вау, це було страшно точно, як ви це робите?", "Міа може читати мене, як книгу, коли вона публікує свої картинки, це трохи лякає", - написали деякі користувачі у коментарях.

Те, що ви побачите на картинці першим, розповість про ваш характер з вражаючою точністю / фото express.co.uk

Якщо ви побачили фігуру жінки

Отже, ви людина з найвищою мораллю, не тільки добра та прощаєте, але ще і щедра. Ваші позитив і ефективність захоплюють оточуючих. Недолік же полягає у тому, що на вас можуть легко вплинути і тому варто бути обережними.

Якщо ви побачили чоловіче обличчя

Отже, ви дуже потайна людина. Ви часто відчуваєте, що ніхто не розуміє вас по-справжньому. Вам подобається дивитися на речі аналітично і логічно, і ви не любите догоджати людям. Ви виділяєтеся з натовпу, йдете своїм шляхом і самі приймаєте ті чи інші рішення. Швидше за все, при цьому ви дуже хочете отримувати підтримку з боку близьких і знати, що вас цінують.

Раніше УНІАН публікував оптичну ілюзію, яка під силу лише людям з гострим зором і дуже натренованою спостережливістю. 

Вас також можуть зацікавити новини: