Спробуйте впоратися з оптичною ілюзією за лічені секунди / колаж УНІАН з малюнку Reader's Digest та фото pixabay.com

Хочете перевірити гостроту свого зору й кмітливість - тоді спробуйте на малюнку-оптичній ілюзії упродовж п'яти секунд знайти рибу, яка захована серед ведмедів.

На малюнку зображені сім чарівних білих ведмедів (шість дорослих тварин та одне дитинча), які одягнені у светри, і серед них десь є риба, яка ховається від хижаків, йдеться на jagranjosh.com.

Дуже швидко знайдіть рибу на малюнку / малюнок Reader's Digest

Найперше, що треба зробити - засікти час. Коли це зробите - уважно розглядайте малюнок і намагайтеся не відволікатися на чарівних ведмедів. Зокрема, вашу увагу може заполонити милий капелюх, який "носить" одна з тварин.

Відео дня

Намагайтеся мислити небанально, і тоді ви точно зможете впоратися із завдання. Якщо ви все ж не знайшли заховану рибу, тоді зараз ми вам покажемо, де саме вона знаходиться.

Риба на малюнку знаходилася у сніжинці / малюнок Reader's Digest

Цікава новина про головоломку - ось що писали раніше

Була опублікована складна оптична ілюзія, на якій потрібно знайти оленя лише за 6 секунд. Тварина "ховалася" на малюнку, на якому було зображено дерева, паркан, а також контейнер.

Зазначалося, що знайти тварину зможе лише та людина, яка має найгостріший у світі зір. Коли братиметеся за розв'язання - увімкніть секундомір.

Вас також можуть зацікавити новини: