Чоловік огидно помстився набридливому сусідові / Колаж УНІАН, фото depositphotos.com

Пасажир літака розповів, як вдався до рішучих дій і "огидно" помстився незнайомцю, який постійно чіпав його крісло, це викликало бурю в коментарях.

Як пише Mirror, він розповів, що летів з Німеччини до Македонії, але ще до того, як літак злетів, то відчув, що його крісло здригається. Обернувшись, він побачив позаду чоловіка, який тримався за спинку його крісла, але зустрівшись поглядом, швидко її відпустив.

Однак потім набридливий сусід продовжував повторювати ту саму дію кілька разів, причому відпускав крісло лише тоді, коли роздратований пасажир продовжував обертатися.

Відео дня

Після цього пасажир вирішив вжити рішучих дій.

"Наступного разу, коли я відчув, як крісло здригається, удаючи, що потягнувся, я щедро облизав пальці, ледь не плюнув на них, схопив спинку свого сидіння і поклав мокрі пальці на його руку", - розповів він на Reddit.

"Зайве говорити, що він не торкався мого сидіння до кінця польоту", гордо підсумував пасажир.

Читачі публікації бурхливо відреагували, дехто назвав акт помсти "геніальним, але огидним", а багато хто поділився своїми подібними історіями.

Один з коментаторів розповів, що на одному з концертів хлопець позаду постійно клав руку йому на спину. "Тож я хапав його руку й тримав її щоразу, коли він штовхався. Зрештою він став агресивним, я обернувся і сказав: дивись, чувак, якщо ти продовжиш мене торкатися, ми будемо триматися за руки до кінця концерту. І він зразу перестав мене турбувати", - розповів він.

Інший розповів, як провчив жінку, яка постійно спиралася на спинку його сидіння в літаку, щоб встати. "Коли я почув, як вона сказала своїй сусідці, що збирається скористатися туалетом, я трохи нахилився вперед і натиснув кнопку відкидання мого сидіння. Щойно вона схопила крісло, воно відскочило назад без опору, і я зойкнув, наче вона на мене напала. Вона уникала мого місця до кінця польоту", - розповів коментатор.

Раніше стюардеса розповіла, які пасажири найбільше дратують членів екіпажу.

Серед причин роздратування вона зокрема назвала зневажливе ставлення до персоналу та очікування, що бортпровідники змусять інших пасажирів помінятися з вами місцями.

Вас також можуть зацікавити новини: