Наймиліший флешмоб: у мережі показали кумедні фото з котами, що сплять

Ці знімки точно піднімуть вам настрій.

На Reddit влаштували наймиліший флешмоб. Користувачів попросили показати смішні фото з котами, що сплять. І навряд чи хтось очікував, що кумедних знімків буде так багато.

Так, користувачі активно діляться смішними фото і показують, як сплять їхні тварини. Пухнастики точно вміють відпочивати на всі 100%, їх таланту спати в незвичайних позах і забавно сопіти позаздрить кожна людина. 

На деяких фото котики задумливо підпирають голову лапками. На інших - смішно сопуть, лежачи на спині. Вихованці обожнюють спати, вони можуть насолоджуватися відпочинком на самоті або мило обніматися зі своїми родичами. 

© Reddit
© Reddit
© Reddit
© Reddit
© Reddit
© Reddit
© Reddit
© Reddit
© Reddit
© Reddit
© Reddit

Деякі примудряються заснути так, що господарям доводиться перевіряти, чи живі їхні вихованці. Часом коти вдало прикидаються мертвими, проте їх власникам не завжди смішно. 

© Reddit
© Reddit
© Reddit
© Reddit
© Reddit
© Reddit
© Reddit
© Reddit

Сплячі коти настільки занурюються в сон, що можуть себе не контролювати. Іноді їм сняться сни, під час яких вони смішно смикають лапками або ж нявкають, не прокидаючись. 

На ці фото складно дивитися без сміху. Користувачі не припиняють ділитися новими знімками своїх вихованців. Як виявилося, майже у кожного власника кота є незвичайні і смішні фото з пухнастиками. Навряд чи коти здогадуються про те, що вони привертають так багато уваги.

Смішні історії з Reddit

Нагадаємо, раніше на Reddit згадали найдивніші випадки розплати за гостинність. Багато людей всерйоз сприймають приказку про те, що нахабство - друге щастя, часом це закінчується катастрофою. 

Також на Reddit активно обговорювали історію від жінки, чоловік якої обрав перегляд фільму і заявив, що не буде підтримувати її на пологах. Смішне рішення чоловіка засудили в мережі.

Вас також можуть зацікавити новини: