20 речей, які ви можете зробити в травні, щоб стати трохи щасливішими / pexels.com

Мабуть, кожен із нас робить список планів, які має виконати за рік чи місяць. Але часто ми за них забуваємо в рутині з повсякденних завдань.

Щоб бути щасливим, не обовʼязково виконувати якісь глобальні цілі. Достатньо радіти дрібницям і створювати для себе приємні миті. Травень тільки-но розпочався, а значить часу на те, щоб покращити своє життя, ще чимало. Camille Styles підготував список речей, які ви можете зробити цього місяця. Ми обрали для вас 20 із них.

1. Займіться випічкою. Якщо ви не хочете вмикати духовку, спробуйте зробити ласощі без випікання.

Відео дня

2. Надавайте перевагу пішим прогулянкам. Це легко, доступно, і все, що для цього потрібно, – хороша пара кросівок.

3. Знайдіть свій новий улюблений напій. Це може бути як алкогольний коктейль, так і газований напій з магазину – усе у ваших руках. 

4. Прочитайте нову книгу. 

5. Приготуйте новий салат. Сезон салатів наближається, тож саме час урізноманітнити свій раціон новими рецептами.

6. Оновіть свій догляд за шкірою. Можливо, ви звикли до своєї 12-крокової процедури догляду за шкірою, але перехід до нового сезону – ідеальний час для того, щоб замінити деякі з ваших перевірених засобів. Не забувайте, що літо – це час, коли захист від сонця – це просто мастхев. 

7. Практикуйте позитивні афірмації. Вони змінять ваше життя.

8. Якщо ви не заправляєте своє ліжко, щойно прокидаєтеся, почніть це робити. 

9. Заплануйте пікнік. Зберіть гостей, оберіть місце проведення і складіть меню. Найпрекрасніше в пікніках те, що кожен може долучитися до справи. 

10. Запишіться на курси. Це може бути фітнес, тренування, шиття, програмування – що завгодно! Зараз саме час навчитися нових навичок, які ви завжди хотіли опанувати.

11. Візьміть за звичку купувати собі квіти. Вони приносять нескінченну радість протягом тижня і є дуже простим способом як проявити трохи любові до себе. 

12. Покатайтеся на велосипеді. Це ідеальне заняття для вихідних і чудовий спосіб подивитися на своє місто свіжим поглядом.

13. Сходіть на дегустацію вина. 

14. Романтизуйте кожну мить свого життя. Існує незліченна кількість способів знаходити і створювати красу щодня.

15. Раз на тиждень влаштовуйте особливу вечерю. Неважливо – їсте ви наодинці чи з кимось, зробіть нову страву, відкоркуйте пляшку вина і насолоджуйтеся моментом.

16. Купіть купальники. Літо вже не за горами, тож зараз саме час щоб підібрати собі гарний купальний костюм.  

17.  Відстежуйте, як ви витрачаєте свій час. Ми часто говоримо, що занадто зайняті, щоб робити те, чого насправді хочемо від життя. Але чи відстежували ви коли-небудь час, який витратили на те, щоб подивитися серіал або з ненавистю гортати стрічки соцмереж? 

18. Шукайте красу в усьому, що вас оточує. Коли так багато всього цвіте, є безліч можливостей шукати моменти, які надихають вас і викликають спокій. Вирушайте на прогулянку, роздивляйтеся дерева, квіти, будівлі. Ви здивуєтеся, як багато краси навколо ви раніше не помічали.

19. Зробіть хороший плейлист. Складіть його таким, щоб музика надихала вас на нові звершення. 

20. Додайте маленькі зміни в свою рутину. Проводьте менше часу за скролінгом стрічки соцмереж, візьміть за звичку записувати, за що ви вдячні, тощо. 

Вас також можуть зацікавити новини: