Кафото ua.depositphotos.com

Приготувати ідеальну яєчню - завдання, про яке сперечаються навіть шеф-кухарі. Однак, як пише express, кулінар Френк Прото стверджує, що знайшов бездоганний спосіб, який гарантує ідеальний результат щоразу.

Перед початком готування він радить звернути увагу на температуру сковорідки: вона має бути добре прогріта, але не перегріта. Контроль тепла - ключ до успіху.

Секретний інгредієнт - вершкове масло. За словами шефа, саме масло робить яєчню особливою. Воно не тільки надає страві ніжного смаку, а й допомагає домогтися правильної текстури.

Відео дня

Як добре приготувати яйця - інструкція

Спочатку потрібно додати трохи олії, щоб змастити дно сковороди. Потім додайте на розігріту сковорідку яйця і, коли вони вже схопилися по краях, але жовток ще рідкий, настає момент додати ще одну щедру ложку олії.

На цьому етапі Френк радить ложкою акуратно поливати гарячою олією білок навколо жовтка, уникаючи центру. Так яєчня набуває золотистого відтінку і легкого карамельного смаку.

Через кілька секунд білок стає хрустким, а жовток залишається м'яким і ніжним - саме таким, яким його подають у найкращих ресторанах.

Нагадаємо, раніше УНІАН розповідав, що можна додати до яєць, щоб зробити страву "мішленівською".

Вас також можуть зацікавити новини: