Подружжя виявилося братом і сестрою, таємниця "спливла" через 10 років шлюбу

Сімейна пара не знає точно, про який саме ступінь кревності йдеться.

Сімейна пара зі США, яка виховує трьох дітей, дізналася, що вони, ймовірно, троюрідні брат і сестра. Вони здали аналіз ДНК через 10 років після початку подружнього життя.

Подружжя Селіни й Джозефа Кіньонесів розповідають, що хотіли дізнатися більше про своє генеалогічне дерево. Вони були шоковані, коли дізналися результати ДНК-тесту, повідомляє видання People.

Селіна, ріелтор з Колорадо, поділилася новиною, записавши відео в TikTok. Реакція на ролик неоднозначною. "Багато негативних коментарів, це жахливо", - поділилася вона з журналістами. За її словами, люди почали запитувати, навіщо вона це опублікувала. 

Жінка згадує, що коли їхні сім'ї познайомилися, ніхто не підозрював, що вони пов'язані між собою родинними зв'язками. "У нас було весілля, і навіть тоді наші бабусі здавалися дуже схожими, і вони ладнали, але все одно ніхто нічого не підозрював", — каже вона.

Але яке було відкриття, коли Селіна почала збирати сімейне дерево і пройшла тест ДНК приблизно через 10 років їхнього шлюбу.

"Я замовила ДНК-тести", - каже Селіна. - Вони прийшли, і, звичайно ж, ми взяли мазки, відправили їх поштою. Потім ми отримали результати, я перевірила своє сімейне дерево щодо ДНК, що було частиною дослідження, і він з'явився там. Я сказала: "О, ні".

Прочитавши результати, Селіна зізнається, що почала сумніватися, чи повинні вони з Джозефом бути разом. "Я була шокована. Правду кажучи, я була пригнічена цим. Але це було після того, як у нас вже було троє дітей, і всі вони були здорові", — говорить Селіна про двох синів пари, 15 і 13 років, і їхню 10-річну доньку. 

Джозеф сказав: "Крихітко, не хвилюйся про це. Нічого страшного. Просто заспокойся". 

"Ми нічого не можемо з цим вдіяти. Я не дозволю якійсь крові стати між нами", - заявила жінка.

Подружжя не знає точно, в якому саме ступені спорідненості перебувають, але припускають, що братом і сестрою могли бути їхній прадід і прабабуся.

Чоловік випадково дізнався про спорідненість з дружиною

Раніше життя чоловіка, якого в дитинстві усиновили, ледь не зруйнувалося, коли він дізнався, що його дружина насправді його сестра. Своєю непростою історією він поділився в Reddit.  

А дізнався чоловік про кровну спорідненість з дружиною, коли їй знадобилася пересадка нирки. Він пройшов обстеження, щоб дізнатися, чи може він стати донором цього органу для дружини, з якою вони разом вже 6 років.

Вас також можуть зацікавити новини: