Чоловік випадково дізнався про спорідненість з дружиною / фото ua.depositphotos.com

Життя чоловіка, якого в дитинстві усиновили, ледь не зруйнувалася, коли він дізнався, що його дружина насправді його сестра. Своєю непростою історією він поділився в Reddit, на неї звернуло увагу видання Mirror.  

А дізнався чоловік про кровну спорідненість з дружиною, коли їй знадобилася пересадка нирки. Він пройшов обстеження, щоб дізнатися, чи може він стати донором цього органа для дружини, з якою вони разом вже 6 років.

"Моя дружина захворіла одразу після народження нашого сина, і тепер їй потрібна трансплантація нирки. Ми перевірили її родичів, і жоден з них не був потрібним донором", — каже чоловік жінки. Тому він вирішив здати аналізи, щоб дізнатися, чи може він стати донором. Днями йому зателефонували та сказали, що він підходить для пересадки нирки.

Відео дня

"Тоді лікар сказав щось про необхідність проведення додаткового тестування через деяку інформацію про результати тесту на HLA (людський лейкоцитарний антиген). Я не надав цьому великого значення і погодився", — каже чоловік. Але який сюрприз чекав на всіх, коли у нього і його дружини виявився "аномально високий" відсоток збігів.

Чоловік був вражений і збитий з пантелику, адже виявилося, що дружина - його сестра: "Ми родичі — ні, я не жартую. Я не знаю, що робити далі... Вона моя дружина і мати наших дітей".

Користувачі Reddit поділилися своїми роздумами про те, як йому найкраще впоратися з цією надзвичайно складною ситуацією:

  • "Ви вже одружені та маєте дітей — ви не можете повернути все назад, тому я не бачу особливого сенсу руйнувати ваш світ, думаю";
  • "У вас вже є діти, і вони, судячи з усього, здорові, оскільки ви не згадали ніяких божевільних відхилень";
  • "Якщо ви щасливі, пожертвуйте нирку своїй сестрі-дружині та продовжуйте бути прекрасними батьками для своїх дітей";
  • "Якщо весь цей час у вас все було чудово, немає сенсу щось змінювати".

Історія, як жінка в невістці впізнала свою доньку

Мешканка китайського Сучжоу впізнала в нареченій свого сина власну доньку, яка зникла багато років тому. Жінка побачила у дівчини родимку, точно така була колись у її доньки. Батьки нареченої підтвердили, що знайшли її маленькою і вирішили удочерити.

Зазначається, що сама жінка пізніше усиновила хлопчика. Тому шлюб молодят відбувся, оскільки вони не є кровними родичами.

Вас також можуть зацікавити новини: