Матвій став зіркою соцмереж / скріншот

"Скоро вже буде Паска. Так що заказуйте м'яска, сардельки та ковбаска" - TikTok-відео від 5-річного хлопчика замилувало соцмережі. Ролик з юним фермером Матвійком вже набрав понад 10 мільйонів переглядів.

Його лайкають, зі звуком знімають сотні власних версій. І вже навіть жартома замовляють у дитини рекламу. 

Як йдеться в сюжеті ТСН, під час знайомства з журналістами Матвій одразу йде показувати своє господарство: курей, трактор й поле. Це 3 га землі Черкаської області, на яких і господарює сімейство фермерів. 

Показав хлопчик й відоме багатьом місце, де був записаний ролик "А скоро вже буде Паска".  "Ми тут садили город, камера була увімкнена, а він бігає, робить шкоду. Я йому кажу: "Піди краще скажи на камеру, що скоро Великдень, треба вже скуповуватися всім". Ну, от він й зімпровізував", - каже батько Матвія.

За словами чоловіка, повторити цей шедевр не вийде, адже це - імпровізація, якою син сам займається змалечку. Кожне слово Матвія - вже майже мем. У соцмережах жартують, що він у майбутньому - великий маркетолог. Дехто вже навіть зараз хоче зняти з хлопчиком рекламу.

Як "маленький Арестович" став зіркою мережі

Хлопчика Назара з Волині назвали "маленьким Арестовичем" після того, як у мережі "завірусилося" його відео з фразою "Не психуй!". Нагадаємо, в кадрі дитина розсипала борошно й потім заспокоювала маму, мовляв, не варто перейматися, все можна прибрати.

Вас також можуть зацікавити новини: