Слід серед великої кількості чисел знайти те, яке можна назвати дивним / колаж з фото pixabay.com та УНІАН

Можна потренувати мозок, щоб він почав працювати продуктивніше - для цього є логічні загадки для дітей та дорослих з цифрами.

Нове завдання ось яке - слід серед цифр 414 знайти дивне число. Треба витратити лише 7 секунд на пошуки. Дуже важливо не розгубитися у перші секунди - може здатися, ніби в очах все "попливло", і ви бачите лише цифри 414.

У цей момент слід зібратися, сфокусуватися й намагатися охопити поглядом все зображення та знайти те число, яке серед решти вирізняється. Для перемоги потрібно охопити поглядом все зображення, потім "просканувати" його частини й знайти цифру, яку можна за якоюсь ознакою назвати дивною.

Відео дня
Треба вчасно розшукати дивне число / колаж УНІАН

Тепер ми розповімо, яке число назване дивним, і де його розмістили. Серед цифр 414 є число 474 - саме його названо дивним. Варто зазначити, що цифри 1 та 7 схожі за накресленням. Дивна цифра знаходилася у 6 рядку знизу зображення. 

Дивною назвали цифру 474 / колаж УНІАН

Ось яка загадка вже розміщена у мережі

Серед лебедів та чайок розміщена хитра сорока. Цю пташку потрібно розшукати серед решти за 9 секунд. Це завдання з "пастками", тому треба бути дуже уважними. 

Вас також можуть зацікавити новини: