Серед великої кількості пташок на зображенні треба розшукати кумедного голуба / колаж УНІАН з фото Peggy Voigt/Pixabay та REUTERS

Візуальні загадки про птахів можуть принести значну користь - завдяки ним є шанс покращити свою уважність, а також здатність швидко аналізувати об'єкти й відділяти другорядне від головного.

Створена оптична ілюзія, на якій зображено багато різних птахів - лебедів та чайок, а знайти на зображенні треба кумедного голуба. Ця оптична загадка непроста сама собою, а ускладнює її те, що розшукати птаха слід за 7 секунд.

Яка тактика має бути для перемоги:

Відео дня
  • охопіть поглядом все зображення;
  • швидко роздивіться об'єкти;
  • знайдіть того птаха, якого можна назвати кумедним.

Крім того, не витрачайте час на розглядання тих частин зображення, на яких голуба точно не може бути. 

Слід розшукати голуба, якого можна назвати кумедним / колаж з фото УНІАН

Серед великої кількості птахів дуже легко розгубитися, тому не дивина, якщо перші 7 секунд спливуть, а бажаного результату ви не досягнете. Варто набратися терпіння та повторювати спроби одна за одною, тоді згодом ви точно станете тріумфатором.

А зараз ми покажемо, де був кумедний голуб. Птах знаходився недалеко від верхньої частини зображення.

Кумедний птах був у верхній частині зображення / колаж з фото УНІАН

Така дуже цікава головоломка була опублікована

На малюку зображено майже 100 слонів, і серед них за 11 секунд треба розшукати тварину, яку з певної причини можна вважати дивною. Це завдання досить складне, можливо, ви з першого разу не зрозумієте, чим же якийсь слон відрізняється від решти.

Вас також можуть зацікавити новини: