Тест на особистість за статурою / картинка УНІАН

Кожну людину можна віднести до одного з трьох типів статури - ектоморф, мезоморф і ендоморф. Наша фігура тісно пов'язана з характером. Зв'язок між статурою і особистісними якостями досліджував вчений Вільям Герберт Шелдон в 1940-их роках. Він виділив три типи фігури і встановив темпераменту для кожного з них. 

Тест особистості по фігурі встановлює зв'язок між різними типами статури і рисами характеру. Виберіть один з трьох типів фігури і читайте свій опис.

Ендоморф 

Ендоморфи зазвичай невеликого зросту, мають округлий живіт, широкі зап'ястя і коліна, великі відкладення жиру на плечах і стегнах. У них повільний метаболізм. Такі люди легко нарощують як м'язову масу, так і жирову, внаслідок чого м'язи не мають рельєфу.

Відео дня

Тест по фігурі приписує таким людям веселий і товариський характер. З ними легко знайти спільну мову. У них гарне почуття гумору. Вільям Шелдон вважав таких людей веселими і врівноваженими, не схильними до емоційних зривів. Такі люди зазвичай люблять смачно поїсти і цінують хорошу компанію. У них величезна потреба в прихильності. Ендоморфи швидко закохуються і дуже страждають від невзаємності.

Мезоморф

Мезоморфи - це люди з міцно розвиненою статурою і потужною мускулатурою, широким тазом і плечима. У них явно виділяється талія. Люди цього типу легко набирають масу і так само легко її позбавляються. Зазвичай вони мають нормальну або злегка зайву вагу.

Тест на тип статури характеризує таких людей як сміливих і заповзятливих. Вони не бояться ризикувати і схильні до суперництва. Дуже наполегливі і вперті. Не бояться пробувати щось нове. Можуть добитися великих успіхів у спорті.

Вільям Шелдон називали мезоморфів мотиваторами, які можуть надихати інших людей. У них є схильність до домінування, вони хочуть мати владу. Їм подобається відчувати себе важливими та значущими людьми. У мезоформов високі вимоги до себе і до оточуючих.

Ектоморф

Ектоморфи мають худе і високе тіло, тонкі руки і ноги, витягнуте обличчя, слабо розвинені м'язи і низький відсоток підшкірного жиру. Як правило, у них низький метаболізм і вага менше норми.

Тест за типом статури характеризує ектоморфів як замкнутих і сором'язливих людей. Вони спокійні і розважливі, але доволі образливі. Часто відчувають незрозумілу тривожність. Не дуже впевнені в собі. У відносинах з коханою людиною ектоморфи можуть проявляти свою ніжну сторону. У них не дуже багато друзів і вони вважають за краще відпочивати на самоті. Зазвичай вони тихі, вдумливі та артистичні.

Вас також можуть зацікавити новини: