Тест на особистість і характер по бутербродах / колаж УНІАН

Британський дослідник людської поведінки Даррен Стентон стверджує, що люди поділяються на категорії залежно від того, як вони намазують вершкове масло на хліб. У такій, здавалося б, буденній дії, як намазування масла, розкриваються шари нашої особистості, запевняє дослідник. Хтось робить це дуже акуратно, хтось - абсолютно спонтанно, але все це відображає нашу стійкість, терпіння та увагу до деталей. Звичайне масло на бутерброді стає полотном нашої підсвідомості та розкриває риси, про які ми можемо навіть не підозрювати. Пройдіть цей тест і перевірте, що ваш бутерброд говорить про вашу особистість.

Як ви намазуєте масло на хліб - тест на особистість 

  • Малюнок 1 - рівномірно розподіляєте  

Дослідники опитали близько 2 тис. осіб і з'ясували, що 50% опитаних намазують масло на хліб, намагаючись рівномірно розподілити його по скибці.

Якщо ви робите так само, то вирізняєтеся поступливим і спокійним характером. "Ковзаєте" по життю, не переймаючись перешкодами та без зайвого стресу. Ви здатні зберігати спокій і безтурботність навіть у той час, як інші шоковані та обурені, а також вмієте вислухати чужі проблеми, оскільки своїх не маєте.

Відео дня
  • Малюнок 2 - до самих країв

19% опитаних намазують масло на хліб так, що країв не видно.

Якщо ви також любите повністю покрити скибку маслом, то ви - методичні й точні за своєю суттю. Це робить вас хорошими організаторами: саме ви плануєте групові заходи на місяці наперед і у вас "усе на своєму місці".

Також такий спосіб намазування бутерброда демонструє контроль, що гарантує відсутність ризику. Залишити частину хліба без масла для вас рівносильно тому, що залишити щось наполовину недоїденим.

  • Малюнок 3 - нерівномірно та грудками

Любителів бутербродів, які намазують масло на хліб абияк, всього 6%.

Якщо у вас також виходять такі бутерброди, це свідчить про те, що ви живете у своєму власному світі та робите все по-своєму. Ви часто спізнюєтеся на зустрічі, бо вважаєте, що у вас більше вільного часу, ніж насправді. Також ви розсіяні за природою і мислите нестандартно.

І так - ви просто щасливі, що їсте хліб з маслом, а те, як воно намазано, вас абсолютно не хвилює.

  • Малюнок 4 - лише посередині

Виявилося, що 5% опитаних намазують масло на хліб лише посередині - скоринка залишається без масла.

Якщо ви робите так само, то ви - акуратна і охайна людина. Ви не любите безладу та, найімовірніше, називаєте себе перфекціоністом. Часто досягаєте успіху у вирішенні адміністративних завдань.

Саме тому масло на вашому бутерброді лише посередині - перфекціоністи бояться, що воно капне на них або на підлогу.

  • Малюнок 5 - з обох боків
Психологічний тест по бутербродах / колаж УНІАН

Люди, які намазують масло з обох боків скибки - найбільш унікальні.

Якщо ви теж любите бутерброди з "подвійним" маслом, то ви - креативні, екстраверти і не проти бути в центрі уваги. Ваш гардероб і зовнішній вигляд екстравагантні, а ще ви любите жити на повну котушку.

Таких як ви психологи називають "внутрішньо орієнтованими" - ви довіряєте лише власним інстинктам під час ухвалення рішень й нікого не наслідуєте. 

  • Малюнок 6 - намазуєте по шматочках  

Любите відірвати шматочок хліба від скибки, намазати і потім з'їсти? Отже, ви не любите сюрпризів і не хочете досягати менших результатів, ніж ті, на які здатні. Замість того, щоб одразу приступити до цілого бутерброда, ви ділите його, ніби готуєтеся до того, який шматок будете їсти.

Ви звикли розбирати речі на частини і володієте відмінними від інших навичками мислення, що дає вам змогу краще спілкуватися з іншими людьми і зміцнювати довіру. Крім цього, ви - весела і товариська людина, яка придумує все на ходу.

  • Малюнок 7 - викладаєте креативно 

Може, у вас є спеціальний гаджет, щоб викласти масло на хліб красивими завитками або надати йому ще якоїсь цікавої форми? Це заняття приносить вам задоволення і, звісно, ваш спосіб намазування масла - найкращий (ви свято в це вірите).

Якщо це так, то ви звикли робити все в унікальний спосіб і схильні шукати неоднозначні рішення проблем. Найімовірніше, ви добре розбираєтеся в головоломках і маєте неабияку кмітливість.

  • Малюнок 8 - тонюсіньким шаром 

Якщо ви намазуєте мінімальну кількість масла і залишаєте на скибці "лисі" місця - значить, любите насолоджуватися смаком і текстурою хліба, а не "топити" його в маслі. Намазуючи масло на хліб ледве-ледве, ви прагнете витрачати на трапезу якомога менше часу - адже у вас є справи, і вам потрібно йти.

Також ви любите активний відпочинок, побешкетувати і живете моментом. Найчастіше ви задоволені тим, чого досягли, й іншим буває важко вас наздогнати.

Звісно, є також імовірність, що ви просто дбаєте про своє здоров'я і намагаєтеся їсти мінімум масла з дієтичних міркувань.

  • Малюнок 9 - шматочок хліба та "вагончик" масла

На вашому бутерброді стільки масла, що під ним майже не видно хліба?! Ви любите побалувати себе всім, чим тільки можна, насолоджуєтеся тим, що вам подобається, і ніколи не стримуєтеся.

Надмірна кількість масла на тостах відображає вашу загалом дуже щасливу вдачу і те, що ви в усьому бачите найкраще. Веселощі та відкритість - ваші основні риси, тому вечірки або зустрічі з такою веселою ненажерою однозначно гарантують гарне дозвілля.

Раніше ми публікували тест на характер по зморшках на лобі. 

Вас также могут заинтересовать новости: