Намагайтеся дуже швидко розшукати курча на оптичній ілюзії / колаж УНІАН з фото ua.depositphotos.com та REUTERS

Ви можете належати до когорти виняткових людей і навіть про це не здогадуватися. Якщо хочете розставити всі крапки над "і" - спробуйте вчасно впоратися з оптичною ілюзією для дуже кмітливих.

На малюнку-оптичній ілюзії потрібно знайти курча, яке причаїлося серед квітів. Лише 1% геніальних людей зможуть впоратися з цим завданням за 6 секунд. У першу чергу, вам потрібно знайти секундомір та налаштуватися - підготуйте себе до того, що увагу потрібно буде максимально швидко перемикати з одного дрібного об'єкта на інший.

Розшукайте вчасно курча на оптичній ілюзії / колаж з фото УНІАН

Можете трохи собі допомогти - збільште масштаб малюнка. Можливо, так вам буде простіше знайти курча. Якщо ви підготувалися, засікайте час і дуже швидко "скануйте" оптичну ілюзію поглядом.

Відео дня

Можливо, з першого разу вам не вдасться знайти курча, у такому разі просто не спиняйтеся - беріться за пошуки знову і знову й обов'язково впораєтеся згодом.

А зараз ми покажемо вам, де ж "ховалося" курча.

Курча знаходилося недалеко від лівого нижнього кутка оптичної ілюзії / колаж з фото УНІАН

Така складнюща оптична ілюзія опублікована раніше

Потрібно розшукати на малюнку-головоломці двох курок, які знаходяться на фермі.

Складність роботи полягає у тому, що багато часу можна витратити на розглядання величезних страусів. Зазначалося, що курей за 10 секунд можуть знайти лише люди, наділені унікальною уважністю.

Вас також можуть зацікавити новини: