Треба небагато – тільки знайти жолудь на зображенні  / колаж УНІАН, фото Pixabay, Instagram/dudolf

Ще одна з оптичних ілюзій угорського графіка Гергеля Дудаша стала вірусною в Інтернеті. Ключі до розгадування таких головоломок – велика концентрація, виняткова спостережливість і увага до деталей. 

Зробити треба небагато – тільки знайти жолудь на зображенні. Хоча завдання звучить просто, його виконання може бути для вас доволі складним, бо пптичні ілюзії – це складні зображення, які випробовують ваше сприйняття та спостережливість. 

Перевірте свої сили і спробуйте побачити на малюнку жолудь, захований серед грядки з листям, на якій зображено також гриби і їжаків. Аби гра була ще цікавішою, спробуйте поставити таймер і з’ясувати, скільки часу у вас піде на пошук.

Відео дня
Треба небагато – тільки знайти жолудь на зображенні / фото Instagram/dudolf

Odisha TV стверджує, що знайти відповідь на це завдання лише за 11 секунд можуть тільки 1% людей з найгострішим зором.

Якщо помітити жолудь ніяк не вдається, радимо звернути увагу на ліву частину зображення. Знайшли жолудь? Якщо ні, не хвилюйтеся; подивіться нижче, щоб отримати правильну відповідь.

Треба небагато – тільки знайти жолудь на зображенні / фото Instagram/dudolf

Інші цікаві головоломки 

Пропонуємо перевірити свої сили та розібратися з підступною оптичною ілюзією. На вірусному фото треба знайти собаку, що дуже добре маскується. 

Також раніше ми публікували головоломку для справжніх "шерлоків", у якій ви можете спробувати свої навички детектива і назвали злочинця.

Вас також можуть зацікавити новини: