Дуже швидко знайдіть горобця / колаж з фото УНІАН

Складні загадки з візуальною складовою дозволяють "прокачувати" уважність та вміння концентруватися на конкретному об'єкту, саме тому ці завдання досить корисні для дітей і й приносять не меншу користь для дорослих.

На зображенні-головоломці всі відразу бачать двох кабанів, але помітити горобця там - дуже непросте завдання. Якщо ви належите до 1% унікальних людей, то з головоломкою ви зможете впоратися за 9 секунд.

Відразу потрібно зрозуміти, як же правильно чинити - "не залипайте" на розгляданні тих зображень, які є досить великими, і там немає пташки. Бережіть головне - свій час. Швидко шукайте поглядом місця, в яких міг "заховатися" горобець. 

Відео дня

Якщо ви вже усвідомили, як впоратися із завдання, - запустіть зворотний відлік секунд та вкладіться у відведені часові рамки.

Розшукайте горобця на головоломці вчасно / колаж з фото УНІАН

Засічені 9 секунд могли вже спливти, а от горобця знайти вам так і не вдалося. Коли знову візьметеся за роботу, зверніть увагу на те, що пташка може знаходитися в якійсь "схованці".

Горобець був тут

Пташка "ховалася" біля палки / колаж з фото УНІАН

Вже з'явилася цікавенна оптична ілюзія для унікальних особистостей

На зображенні відразу в полі зору видно великого пелікана, і десь на картинці знаходиться курка. 

Домашнього птаха справжній унікум зможе знайти за 10 секунд. Складність завдання полягає у тому, що необхідно не роздивлятися все, що є на оптичній ілюзії, а дуже швидко "сканувати" й відкидати зайве, щоб розшукати бажане.

Вас також можуть зацікавити новини: