Розшукайте горобця за 11 секунд / колаж з фото neuronus.com та УНІАН

Хочете довести собі, що маєте фантастичний коефіцієнт інтелекту (IQ), - візьміться за дуже складну зимову оптичну ілюзію, на якій серед великої кількості качок та голубів необхідно розшукати горобця, що десь причаївся.

Ті, хто мають фантастичний IQ, можуть впоратися з ілюзією лише за 11 секунд. Сконцентруйтеся, повірте в себе та спробуйте розшукати невеличку пташку саме за цей час. Коли будете налаштовані на дуже швидкий темп пошуків - увімкніть на якомусь пристрої секундомір.

Знайдіть горобця за лічені секунди / колаж з фото УНІАН

Є велика імовірність того, що спершу ваш погляд буквально "заблукає" серед качок і голубів, і через це ви не зможете за вказаний час розшукати горобця. У такому разі відкиньте смуток, візьміть "увагу в кулак" та повторіть спробу. Ви можете натренуватися й згодом саме за 11 секунд знайти пташку.

Відео дня

Не виключено, що у вас не дуже гострий зір - якщо це так, то вам потрібно під час пошуків збільшити масштаб оптичної ілюзії.

А тепер ми покажемо вам "схованку" горобця.

Горобець ховався недалеко від центру оптичної ілюзії / колаж з фото УНІАН

Впораєтеся ви чи ні зі святковою головоломкою - цікаве завдання

Треба розшукати на зображенні, де є новорічна ялинка та Дід Мороз, хитрого кота.

Ця новорічна головоломка непроста, оскільки для тварини знайшли чудову схованку. Якщо ви знайдете хвостатого за дев'ять секунд - то можете вважати себе й справді класним детективом.

Вас також можуть зацікавити новини: