Лише найуважніший легко знайде схованого барана на картинці / Колаж УНІАН, фото УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Тільки геній знайде хитрого барана за 7 секунд на зображенні. УНІАН підготував дивовижну головоломку, з якою доведеться трохи поморочити голову.

Не дарма кажуть, що уважність та здатність легко впоратися із задачею - це про "великий" мозок. Перевір, раптом ти унікальний, але сам про це не підозрюєш.

На нашій головоломці є одинадцять рядків з одноманітними баранами - але це ілюзія, один з них "інший". Чим саме він вирізняється, треба побачити вам. Але радимо підготуватися та продумати, з якого боку збираєтеся аналізувати картинку. Адже часу - зась, лише 7 секунд. 

Відео дня

Також наша особиста порада - не нервувати, адже це лише заважатиме. Ми пропонуємо вам корисну розвивальну вправу, а не екзамен. Вмикаємо таймер на телефоні, якщо готові, та розпочинаємо:

На картинці заховався баран, знайди його:

Є 7 секунд, щоб побачити хитру тварину / Колаж УНІАН

Щиро вітаємо, якщо задача здалася легкою, а потрібний баран одразу потрапив на очі. Це свідчить про те, що у вас дійсно є здібності, які ніколи не зайве розвинути ще більше. В разі "невдачі", це не трагедія. Забуваємо про обмеження у 7 секунд, просто шукаємо баранця.

Де саме ховався баран:

Він був у сьомому рядку з лівої сторони / Колаж УНІАН

Радимо "спробувати на зуб" ще кілька головоломок, можливо, вони вас здивують прихованими завданнями.

Задачка з хитрим голубом та котом-щасливцем

Так, щоб спробувати сили, пропонуємо вам дві різні головоломки. Перша - пов'язана з нахабним голубом - знайти пернатого на картинці треба лише за 5 секунд. Зображення плутатиме око "бузковим" цвітінням, тож будьте уважні.

Другий квест - це про кота-щасливчика. Пропонуємо невеличкий лабіринт, по якому тварину слід довести до пляшечки з молоком. Радимо залучити до процесу дітей та друзів, разом буде веселіше вирішувати задачі.

Вас також можуть зацікавити новини: