Спробуйте розшукати вчасно маленьку пташку на оптичній ілюзії / колаж з фото REUTERS та ua.depositphotos.com

Загадки на уважність для дітей та дорослих з тваринами можуть бути дуже складними - інколи треба бути справжнім розумовим "гігантом", щоб впоратися.

Це саме той випадок - на малюнку-оптичній ілюзії кожен дуже швидко може помітити буйвола та носорога, а от лише "гігант" там знайде за 7 секунд синичку. Головне завдання - у перші секунди не розгубитися, не роздивлятися довго великих тварин та не перемикати постійно увагу на секундомір. 

Перед тим, як братися за пошуки пташки, згадайте, як вона виглядає. Потім видихніть, сконцентруйтеся й у стані повного спокою беріться за пошуки.

Відео дня
Знайдіть синичку на зображенні за 7 секунд / колаж з фото УНІАН

Під час першої спроби вам може здатися, що пташки на малюнку просто немає, але це точно не так. Якщо продовжите наполегливо працювати, то згодом зможете переконатися, що пташка точно десь є на зображенні. 

Правильна відповідь на непросте завдання

Синичка сиділа біля рогу однієї з тварин / колаж з фото УНІАН

Ось яка підступна головоломка розміщена у мережі раніше

На зображенні є дев'ять півнів, і один з них дивний - тобто виділяється серед інших. Саме цього птаха й потрібно розшукати. 

Людина, яка має природжену уважність до деталей, має впоратися з цим завданням за 13 секунд. Той, хто вчасно знайде дивного півня, може вважати себе природженим шпигуном чи детективом.

Вас також можуть зацікавити новини: