Намагайтеся якомога швидше впоратися із новорічною головоломкою / колаж з фото ua.depositphotos.com та pixabay.com

Вже зовсім скоро Новий рік 2024, і до цього свята ще є час трохи покращити свою уважність. Це дуже легко зробити - попрацюйте над новорічним завданням-головоломкою.

На головоломці зображені Дід Мороз, наряджена ялинка, і десь там також є кіт, якого дуже важко відразу помітити, оскільки для нього знайшли надійну схованку. Кльовий детектив зможе розшукати кота за 9 секунд, - це еталонний час, а ви, для тренування уважності, спершу можете не ганятися за таким результатом.

Для новачка ключове завдання - навчитися керувати своєю увагою, відсікати другорядне, концентруватися і врешті-решт домагатися цілі, не звертаючи уваги на час.

Відео дня
Розшукайте дуже швидко кота на головоломці / колаж з фото УНІАН

Якщо ви все ж таки хочете отримати звання "кльовий детектив", тоді дуже швидко "проскануйте" головоломку та не роздивляйтеся надто довго яскраві елементи зображення.

Можливо, ваші перші кілька спроб впоратися із завданням були провальними, - не вішайте носа, зберіться й станете тріумфатором.

Ось у якій схованці знаходився кіт

Кіт ховався серед віток ялинки / колаж з фото УНІАН

Вже опублікована оптична ілюзія для унікальних людей

Необхідно в акваріумі серед великої кількості різних риб розшукати місце, в якому знаходиться черепаха. 

Варто зазначити, що дедлайн - 11 секунд. Тільки 1% людей зможуть з цим завдання впоратися за вказаний час. Спробуйте свої сили та не покладайте рук, якщо раптом з першої спроби не впораєтеся з оптичною ілюзією.

Вас також можуть зацікавити новини: