Розшукайте кошеня на дивній оптичній ілюзії / колаж з фото ua.depositphotos.com та УНІАН

Візуальні загадки з відповідями для дітей та дорослих допомагають розвивати не лише уважність, а й логіку. Без логічного мислення ніяк - варто під час виконання завдання здогадуватися, де ж може знаходитися те, що треба дуже швидко розшукати.

На зображенні, де у фокусі великий павич, треба за 10 секунд розшукати кошеня. За цей час з оптичною ілюзією впораються люди з дуже високим коефіцієнтом інтелекту (IQ). Птаха відразу ж бачать всі, а знайти маленьку тварину - це справжній квест. Це завдання - оптична ілюзія, тобто ваші очі спеціально можуть спробувати обманути.

Щоб впоратися з дивною ілюзією, потрібно спершу охопити поглядом все зображенні, просканувати його й визначити, де ж може знаходитися кошеня. Потім дуже швидко перевірте всі можливі "схованки" для тварини. Зверніть увагу на те, що тварина може знаходитися у дуже несподіваному місці. Врахуйте це.

Відео дня
Знайдіть кошеня за 10 секунд / колаж з фото УНІАН

Можливо, перша спроба стала "прокольною", у такому разі обдумайте, що ви могли зробити не так, і повторіть пошуки згодом.

Зараз вам покажемо, де ж ховалася тваринка

Кошеня було за хвостом павича / колаж з фото УНІАН

Дуже складна головоломка вже опублікована - вона до снаги лише унікумам

Тільки 1% й справді унікальних особистостей за 9 секунд зможуть впоратися з головоломкою, на якій зображені кабани, й десь є горобець.

Потрібно зосередити увагу на пошуках маленької пташки й не залипнути на розгляданні великих тварин. Якщо потрапити у "пастку", - можна просто втратити дорогоцінний час та програти.

Вас також можуть зацікавити новини: