Знайдіть жабу на головоломці за лічені секунди / колаж зі скріншоту й фото УНІАН

Якщо хочете перевірити, чи є у вас дар - яструбиний зір, - спробуйте вчасно виконати завдання на уважність. Потрібно розв'язати дивовижну осінню головоломку, на якій зображені ворони, й десь захована жаба.

На зображенні можна побачити купу листя й птахів, а от жабу відразу дуже важко помітити. Лише люди з яструбиними очима зможуть її розшукати за 7 секунд. Коли будете налаштовані на пошуки - візьміть секундомір, увімкніть його, а потім максимально уважно розглядайте головоломку.

Тільки не марнуйте дорогоцінні мілісекунди на те, щоб просто помилуватися воронами. Витрачайте час раціонально і тоді маєте домогтись успіху.

Відео дня
Розшукайте дуже швидко жабу на зображенні / колаж з фото УНІАН

Це завдання непросте, тому не треба засмучуватися, якщо перша спроба розшукати жабу провалиться. Кількість спроб необмежена - працюйте, поки не знайдете те, що шукали. Можете якось полегшити завдання, наприклад, збільшити масштаб зображення - так легше буде роздивитися деталі.

Тепер ми покажемо вам, де ж саме серед ворон була жаба.

Жаба знаходилася майже у центрі головоломки / колаж з фото УНІАН

Варто розв'язати ще і таку оптичну ілюзію, опубліковану раніше

Серед великої кількості полуниці заховану ягоду малини. Малину дуже складно знайти, оскільки за кольором вона майже така ж сама, як і полуниця.

Цю апетитну оптичну ілюзію на 7 секунд зможуть подужати лише найуважніші люди. Спробуйте "увімкнути" свою увагу на максимум, й тоді точно впораєтеся із завданням вчасно.

Вас також можуть зацікавити новини: