Знайдіть вчасно ящірку на оптичній ілюзії / колаж з фото wikipedia.org та УНІАН

Якщо ви надзвичайно здібна людина, тоді точно зможете вчасно відшукати хитру ящірку, яка заховалася на зображенні-оптичній ілюзії. Дедлайн - 7 секунд.

Це завдання захопливе, оскільки потрібно не розгубитися, сфокусувати свою увагу - не витрачати час на розглядання великого гриба чи шишки, а шукати тварину, яку десь "заховали".

Якщо ви зрозуміли завдання, вибудували тактику для досягнення успіху - тоді вмикайте зворотний відлік часу й знайдіть ящірку. Задання лише на перший погляд може здатися легким. Не забувайте, що оптичні ілюзії мають на меті обдурити ваші очі, тому будьте готові до складнощів.

Відео дня

Розшукайте хитру ящірку за лічені секунди / колаж з фото УНІАН

Можливо, гостроти вашого зору недостатньо для того, щоб розгледіти "заховану" тварину. У такому разі вам варто збільшити масштаб оптичної ілюзії. Спростіть собі завдання й не покладайте рук - тоді ви точно станете переможцем.

Правильна відповідь тут

Ящірка "заховалася" недалеко від центру оптичної ілюзії / колаж з фото УНІАН

Така чарівна головоломка вже опублікована - дедлайн 9 секунд

Необхідно серед величезної кількості кіз вчасно розшукати курку.

Лише неймовірним особистостям вдасться впоратися з цією головоломкою за 9 секунд - для цього точно треба мати якісь надздібності, наприклад, надзвичайно гострий зір та непересічну уважність.

Вас також можуть зацікавити новини: