Розшукайте заховану дивну цифру / колаж з фото УНІАН та ua.depositphotos.com

Візуальні загадки-оптичні ілюзії непросто розв'язувати, але вони дуже корисні для нашого мозку - завдяки ним можна навчитися набагато швидше помічати деталі, на які раніше, можливо, ви б ніколи не звернули увагу.

Ви побачите багато рядків з цифрами 4575, і серед них потрібно розшукати за відведену кількість часу цифру, яка виділяється. На пошуки дивного числа потрібно витратити 15 секунд. Саме за таку кількість часу із цим страшенно складним завданням зможуть впоратися реальні мастаки. 

Найголовніше у першу чергу не втратити самовладання - побачивши оптичну ілюзію, цифри просто можуть "стрибати" в очах, і буде здаватися, що щось помітити взагалі нереально. 

Відео дня

Візьміть волю в кулак та скажіть собі, що точно впораєтеся із цією оптичною ілюзією. Після цього можете попросити когось послідкувати за часом або просто скористатися таймером, щоб знати, чи вдалося вам вкластися у відведену кількість секунд. 

Знайдіть заховане дивне число / колаж УНІАН

Не бійтеся провалу, ви можете пробувати свої сили безліч разів. Тренування допоможуть вам стати уважнішими.

Зараз ми пояснимо вам, яке число було дивним, і де воно знаходилося. Дивним назвали цифру 4515, і вона була у п'ятому рядку знизу.

Дивне число - це 4515 / колаж УНІАН

Непроста головоломка для унікальних розумників - виконайте цікаве завдання

На зображенні є дуже багато чисел 7772, і серед них треба розшукати дивне число

Людям з дуже високим коефіцієнтом інтелекту - IQ, до снаги виконати це завдання за 7 секунд. Спробуйте не розгубитися, потрібно бути максимально уважними й за мілісекунди "сканувати" головоломку поглядом.

Вас також можуть зацікавити новини: