Галина Третьякова неодноразово потрапляла у скандали / Скріншот

Депутата від «Слуги народу» Галину Третьякову викрили на дивній поведінці, коли за трибуною зі своїм щорічним посланням виступав президент Володимир Зеленський.

Відео виклав у Facebook фотограф Ян Доброносов.

Читайте такожОпубліковано повний текст послання Зеленського до Ради (фото, відео)

Відео дня

Під час виступу Зеленського, що розповідав про переваги відкритого ринку землі, Третьякова постійно кивала головою. У мережі реакцію жінки зрозуміти не змогли.

Хтось з коментаторів припустив, що причиною може бути психічне захворювання. Інші користувачі з дій депутатки відкрито жартували: «Нагадала Добкіна молодшого», «В жінки приступ, а ви знімаєте… А можливо і «слуховий оргазм», «На перших партах в школах теж завжди такі були», «Пристрасна фанатка», «Може у неї просто музика в навушниках?».

Галина Третьякова неодноразово потрапляла у скандали. Найгучніше прізвище депутатки згадували, коли вона заявила про «дітей низької якості». Через розголос у мережі жінці довелось виправдовуватися.

Нещодавно Третьякова розповіла, що після закінчення каденції в Раді хотіла б купити корів і гнати самогон. Депутатка є авторкою законопроекту, який фактично легалізує самогоноваріння.

Зеленський у Раді: про що говорив президент 20 жовтня