На місці підйому побудували довгі кам'яні сходи з 43 сходинок / фото Valerie Barrett

Літня пара з Великобританії вирішила вибратися у весільну подорож, щоб відзначити срібне весілля, і забронювала через турфірму котедж, розташований в англійському місті Лу.

По приїзді туристи зіткнулися з проблемою у вигляді вигляді великої кількості сходинок, яких не було на фотографіях особняка. У підсумку їм повернули гроші, пише Daily Mail.

При плануванні поїздки 78-річна Валері Баретт і її 79-річний чоловік Білл шукали будинок зі звичайним входом, щоб переживший серйозну операцію чоловік, що пересувався на спеціальному скутері, не відчував труднощів. У туристичному агентстві їм запропонували особняк, перед яким було шість невеликих сходинок.

Відео дня

"Всередині було досить мило, а в описі [до фото] зазначалося, що до будинку веде невеликий підйом і буквально шість сходинок. Я вирішила, що зможу допомогти чоловікові піднятися разом з його скутером", — пояснила Валері.

Читайте такожАмериканець зустрічав із дробовиком туристів, які знімали будинок на Airbnb (фото)

Коли Баретти запитали, чи підходить цей варіант для людей з обмеженою мобільністю, їм дали ствердну відповідь.

Приїхавши в графство Корнуолл, пара виявила, що їм показували старі фотографії. Виявилося, що на місці легкого підйому побудували довгу кам'яну драбину з 43 сходинок.

У той час як Валері абияк змогла піднятися, її чоловік ледь дійшов до середини, після чого йому різко стало погано. Тоді пара вирішила відмовитися від 13-денного відпочинку і повернулася додому, вирішивши вимагати гроші за котедж назад. Однак у турфірмі спочатку відмовилися повертати кошти.

"Нам сказали, що повернення зробити не можна, тому що ми так і не зайшли в будинок. Але ми не хотіли підніматися нагору. Ми б просто не змогли здолати ті щаблі, це просто смішно", - розповіла Валері.

Зневірившись, літнє подружжя оголосило турфірмі війну і звернулося до журналістів. Після того, як скандал почали висвітлювати в ЗМІ, компанія пішла на поступки.

Вас також можуть зацікавити новини