У Дніпрі одесит на годину застряг у "туалетній пастці" через несправний замок

Чоловіка визволяли з ув'язнення фахівці.

Турист з Одеси застряг у кабінці сучасного туалету в Дніпрі. Його визволяли фахівці.

Про це пише ТСН.

Інцидент стався в сквері Прибережний. Одесит приїхав у місто на екскурсію. Зайшов в туалет, а ось вийти з нього вже не зміг, тому що заклинило замок кабінки. Він пробув в туалеті близько години, поки не приспіла допомога.

"Причиною даної ситуації став замок, який заклинив. Це перший випадок за два роки експлуатації. Зараз замок відремонтовано, санвузол працює справно. Сумарно турист пробув в туалеті трохи більше години, проте ніяких претензій або агресії з його боку не було", - повідомили прес-службі Дніпровської міськради.

Читайте такожРосійська пенсіонерка застрягла в саркофазі святого Лазаря на Кіпрі (відео)Відзначається, що в туалеті є кнопка виклику екстреної допомоги.

Як раніше повідомляв УНІАН, жінка забігла в під'їзд багатоповерхівки Харкова і справила нужду біля вхідних дверей, потрапивши на відео. На відзнятих кадрах видно, що порушниця кудись сильно поспішала з кількома пакетами, але біля входу зупинилася і присіла. Через кілька секунд жінка встала і побігла далі. Мешканців обурила поведінка жінки, і вони оприлюднили її фото на дверях будинку.