Рятувальникам довелося розрізати огорожу / скриншот з відео

На Сумщині хлопчик намагався пролізти через паркан та застряг. Судячи з усього, дитина не врахувала, що виросла за літо. Школяр вже не зміг визволитися самостійно, йому на допомогу прийшли рятувальники.

Про це повідомила прес-служба Головного управління ДСНС у Сумській області.

6 вересня у місті Лебедин хлопчик застряг у металевому паркані на спортивному майданчику, який розташований на вулиці Героїв Майдану. Рятувальники отримали повідомлення про інцидент о 15:46, вони одразу виїхали визволяти дитину.

Читайте такожЯпонець роками крав жіночу спідню білизну з пралень (фото)"На місце виклику прибуло відділення чергового караулу 5-ї державної пожежно-рятувальної частини. Рятувальники за допомогою механізованого інструменту обережно розрізали металеві елементи огорожі та вивільнили хлопчика. Медична допомога дитині не знадобилася", - додала прес-служба. 

Порятунок дитини зняли на відео. Хлопчик лежав лицем униз, рятівники вберігали його від травм та тримали йому голову. До визволення дитини залучили 4 особи особового складу та спеціальну техніку Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Раніше УНІАН вже повідомляв, що чоловік примудрився проковтнути телефон, його довелося діставати лікарям.

Також Вас можуть зацікавити новини: