Розшукайте сову максимально швидко на оптичній ілюзії / колаж з фото УНІАН

Час перевірити, чи є у вас надзвичайні здібності, зокрема - орлині очі та надзвичайна уважність. Щоб перевірити себе, просто спробуйте розшукати за вказаний час на зображенні-оптичній ілюзії заховану сову.

Лише люди з орлиним зором та надзвичайною уважністю знайдуть цього птаха за 10 секунд. Будьте відразу готові до того, що ваші очі можуть вас підводити, оскільки перед вами саме оптична ілюзія.

Засікайте час на годиннику чи на мобільному й мерщій шукайте захованого птаха. Головне - не розглядайте довго величезних черепах, які також є на зображенні. На них можна надовго "залипнути" й зазнати провалу.

Відео дня
Спробуйте вчасно розшукати сову / колаж з фото УНІАН

"Проскануйте" поглядом оптичну ілюзію, намагайтеся діяти, як справжній детектив, і у такому разі рано чи пізно зможете розшукати птаха. Перша спроба може бути провальною, і це зовсім не означає, що потрібно здатися. Уважність цілком реально натренувати.

А зараз ми вам покажемо, де на оптичній ілюзії була сова.

Сова була майже в центрі оптичної ілюзії / колаж з фото УНІАН

Така дуже нелегка головоломка вже розміщена у мережі

Серед купи лебедів потрібно розшукати домашнього птаха - гуску.

З цим завданням за 10 секунд зможуть впоратися лише ті люди, які мають потужний розум - високий коефіцієнт інтелекту (IQ). Складність завдання, зокрема, полягає у тому, що гуска дуже схожа на лебедів за забарвленням пір'я.

Вас також можуть зацікавити новини: