Швидке ворожіння-передбачення на майбутнє по картинці / УНІАН

Експерти з езотерики стверджують, що людина сама може дізнатися, що її чекає в найближчому майбутньому. Особливо важливо це з'ясувати під час закінчення циклу - наприклад, в кінці сезону. УНІАН з'ясував, як зробити таке ворожіння - прогноз на майбутнє точний навіть за звичайною, здавалося б, картинкою.

Супер-точний прогноз на майбутнє - ворожіння по чашці кави

Якщо ви хочете дізнатися свій прогноз на найближче майбутнє, виберіть одну з чашок кави, зображених на картинці. Та, яка здасться вам найбільш привабливою, несе в собі таємний сенс. Розшифровку вашого вибору ми наводимо нижче, щоб таке передбачення онлайн "спрацювало" для кожного з вас.

Виберіть чашку кави і дізнайтеся свою долю / УНІАН
  • Чашка № 1

В кінці листопада вас чекає доленосна подія, вам потрібно прийняти дуже важливе рішення. Швидше за все, ви довго сумнівалися і виношували ідею, не могли зважитися на щось. Зміна сезону - найбільш вдалий час для цього, тому відкиньте свої страхи і сміливо рухайтеся вперед - фортуна на вашому боці.

Відео дня
  • Чашка № 2

Тиша і спокій - це те, що чекає вас в найближчі два тижні. Ніяких травмуючих ситуацій не передбачається, вам краще зосередитися на рутинних і монотонних справах. У цій стабільності постарайтеся привести справи в порядок - займіться собою або сім'єю.

  • Чашка № 3

Езотерика говорить, що в крайні два тижні листопада вас чекає захоплююча подорож або несподівана зустріч, яка переверне з ніг на голову все життя. Ці події наповнять вас щастям і радістю, подарують сили, яких так не вистачає, тому не чиніть опір, а сміливо дійте.

  • Чашка № 4

Тих, хто вибрав четверту чашку, чекають зміни, пов'язані з професійною діяльністю. Це може бути як ситуація, здатна змінити ваше поточне робоче русло, так і повна зміна ракурсу. Осінь - час змін, і у вашому житті вони настануть стрімко.

  • Чашка № 5

В кінці листопада ви зустрінете любов всього свого життя - не сумнівайтеся в цьому. Саме з 15 по 30 листопада вдасться познайомитися з людиною, яка змінить все навколо і всередині вас. Події можуть розвинутися двома шляхами - або це буде принципово новий знайомий, або ваш приятель перейде в новий статус.

  • Чашка № 6

Великі шанси зміни у вашому оточенні в кінці листопада. З багатьма людьми попрощаєтеся, деяких, навпаки, впустите в свою долю. Життя надасть вам можливість переоцінити цінності і зробити висновки, результат яких не змусить себе чекати - все зміниться на краще.

Вас також можуть зацікавити новини: