Психологічний тест по картинках / колаж УНІАН

Цей психологічний тест дуже простий - достатньо поглянути на картинку й інтуїтивно вибрати око, яке найбільше привертає вашу увагу. Нижче ви знайдете значення для кожної картинки.

Виберіть око, яке сподобалося найбільше - відповіді на тест по картинках 

Ось що означає ваш вибір:

  • Око №1 - впевнена особистість

Якщо ви вибрали це око, то це означає, що ви дуже товариська людина. Ви також належите до тих, хто дає можливість трапитися всьому у своєму житті - вважаєте, що краще ризикнути, ніж тікати, і готові віч-на-віч зустрітися з усіма сумнівами й проблемами. Ви ніколи не показуєте невпевненості та страху - і це здорово і гідно поваги. Також ви готові витратити багато сил на інших людей, і саме це допомагає вам залікувати свої рани.

Відео дня
  • Око №2 - формальна особистість

Якщо ви обрали друге око, то належите до тих, хто намагається чинити правильно. Ви вважаєте, що від ваших дій залежить життя інших людей, тому намагаєтеся не давати волю емоціям і робите те, що, на вашу думку, найкраще.

  • Око №3 - жертовна особистість

Якщо ваш вибір припав на третє око, це означає, що ви пережили багато ударів у своєму житті, але, попри це, ніколи не показуєте негативу іншим. Це тому, що щоразу, коли ви падали, ви піднімалися. Усі ваші падіння зробили вас сильнішими. Досить подивитися, якими ви були 5 років тому порівняно із сьогоднішнім днем, і ви справді будете здивовані.

  • Око №4 - посередня особистість

Якщо ви обрали це око, то життя для вас - це головоломка, яка ніколи не набридає вам, і ви знаєте, що в ній досі не вистачає багатьох шматочків. Ви - людина, яка багато думає і губиться у власних думках. Крім цього, ви любите ставити запитання і знаходити в речах прихований сенс.

  • Око №5 - загадкова особистість

Якщо ви обрали око №5, то ваш спосіб життя дуже загадковий, і ваші дії також викликають певне збентеження. Тому дозвольте дати пораду: перш ніж заговорити з іншою людиною, дуже добре подумайте.

  • Око №6 - чутлива особистість

Ви - уважний спостерігач, усе помічаєте і нічого не залишаєте на волю випадку. Ви - напрочуд чутлива людина, і навіть найнезначніша річ може справити на вас враження. З іншого боку, ви не намагаєтеся показати свою крихкість, а навпаки - вважаєте за краще демонструвати проникливість.

  • Око №7 - енергетична особистість

Ваша енергія розкривається в будь-яких ситуаціях. Ви кидаєтеся з однієї крайності в іншу, то любите, то ненавидите. Однак не можна сказати, погано це чи добре: це може бути як позитивним, так і негативним чинником у певних ситуаціях.

  • Око №8 - химерна особистість

Якщо ви обрали восьме око, то у вас доволі незвичні інтереси та переконання. Ви любите свободу і не любите правил. Коли ви ухвалюєте рішення, то чините відповідно до своїх принципів. Також ви дуже відкриті, але намагаєтеся уникати тих людей, яких вважаєте "сірими".

  • Око №9 - інтуїтивна особистість

Якщо вам найбільше сподобалося це око, то ви - людина, яка тонко відчуває світ і людей. Ви можете зрозуміти щось про людину лише за її виразом обличчя чи голосом. Водночас, ви не проявляєте, ким ви є, а самі вирішуєте, що можна показати, а що - ні.

Ви також можете пройти ще один швидкий тест на особистість - дізнайтеся, що говорить про вас манера тримати чашку. 

Вас також можуть зацікавити новини: