Оберіть свій відтінок помади - тест на найкращі риси особистості / колаж УНІАН

У кожному з нас є риси особистості, які приваблюють інших. Але часто ми не усвідомлюємо, що це може бути. Настав час нарешті дізнатися про це - новий розважальний тест дозволить за відтінком вашої помади дізнатися, яке враження ви справляєте на оточуючих.  

Що говорить про вас ваша помада - особистісний тест

Виберіть на картинці свій відтінок і читайте відповіді на тест:

  • Помада №1

Як це не дивно, але людей приваблює у вас ваш запальний настрій. Ви не терпите ніякої нісенітниці і не знижуєте своїх стандартів лише для того, щоб відповідати очікуванням інших. Ви прекрасно знаєте, чого хочете від життя, і знаєте, що робити, щоб отримати це. Звичайно, багатьох спочатку лякає ваша вдача, але ті, хто пізнає вас краще, гідно оцінюють ваші амбіції. 

Відео дня
  • Помада № 2

Ваше розкішне волосся - це те, що приваблює у вас оточуючих. Хоча вам самим може здаватися, що ваше волосся сухе або тьмяне, але з боку воно має приголомшливий вигляд. Неважливо, пофарбоване воно в три різні кольори чи ви просто вирішили висушити його на повітрі - воно завжди матиме бездоганний вигляд без особливих зусиль. Хоча, можливо, варто їм дати невеликий перепочинок - адже вони "роблять" вас неповторною.

  • Помада № 3

Людей приваблює ваша індивідуальність. Від вас виходить м'яка, турботлива аура, але при цьому ви вмієте постояти за себе і домогтися бажаного. Звісно, не завжди все навколо блищить і сяє, але ви чесні із собою та оточуючими, тому вони бачать ваші справжні наміри. Ви даєте людям те, чого вони потребують, і це змушує їх цінувати вас ще більше.

  • Помада № 4

Найбільше людей приваблює у вас вільний дух. Ваша здатність відпускати ситуацію і насолоджуватися моментом притягує інших - вони люблять перебувати поруч із вами. Ви даруєте людям відчуття, яке вони не можуть отримати більше ніде, і це завжди змушує їх повертатися до вас знову і знову.  І те, як ви вмієте розпускати волосся, і те, як вмієте дихати навіть у найскладніших ситуаціях дає змогу бачити вашу внутрішню красу не менше, ніж зовнішню.

  • Помада № 5

Ваші губи - це те, що виділяє вас у натовпі. І ви знаєте, що потрібно з ними робити. Чи використовуєте засоби на кшталт скрабів для губ, чи просто від природи маєте гарні губи - вони ніколи не залишаються непоміченими. Ваші губи та обраний вами колір привертають загальну увагу. Це одна з ваших найкращих рис, вони можуть стати окрасою будь-якого шоу, якщо ви, звісно, захочете. 

  • Помада № 6

Обережно, у нас тут справжній майстер стилю! Ваші родзинка - загострене почуття стилю і моди. Ви одягаєтеся так, як хочете, і поєднуєте речі настільки природно, що люди не можуть не захотіти дізнатися про вас більше. Традиційні кольори та візерунки, які іншим можуть здатися нудними, виглядають на вас приголомшливо. Навколишні часто дивуються, як вам вдається робити те, що ви робите.

Вам також може сподобатися ще один розважальний тест - виберіть свою пару взуття і дізнайтеся, де ви можете зустріти свою половинку.

Вас також можуть зацікавити новини: