Які тіні для повік ви використовуєте - тест по картинках / колаж УНІАН

Макіяж - це не тільки прекрасний спосіб підкреслити свою зовнішність, а й розповісти про свою особистість. Неважливо, чи намагаєтеся ви приглушити певні риси, чи виділити інші, - те, як ви обираєте стиль макіяжу, може сказати про вас набагато більше, ніж ви думаєте. Дізнайтеся, що говорить про вас обраний вами колір тіней - пройдіть тест на особистість нижче.

Психологічний тест - які тіні для повік ви обираєте для макіяжу 

Виберіть із цих 7 кольорів тіней той, який ви використовуєте (зліва направо):

  • Срібло

Що символізує: елегантність, вишуканість, багатство, витонченість, віру, надію і легковажність

Відео дня

Що означає: якщо срібло - ваш улюблений відтінок тіней для повік, то ви - жінка елегантна і витончена. Ви живете з шиком і насолоджуєтеся всіма тонкощами життя. Хтось може сказати, що ви прискіпливі, але у вас просто витончений смак. 

  • Королівський синій

Що символізує: лідерство, гідність, співчуття, надійність.

Що означає: ви - природжений лідер, яким захоплюються за вміння балансувати між сміливістю і делікатністю. Ви не схильні до ризику, але це не означає, що ви його боїтеся - просто ви надаєте перевагу надійності, а непередбачуваності. Коли ви націлюєтеся на щось, вам важко від цього відмовитися - у цьому випадку ваш драйв не схожий на жоден інший.

  • Світло-зелений

Що символізує: спокій, рівновагу, свіжість, молодість, здоров'я, гармонію.

Що означає: якщо ви обираєте цей колір, то, найімовірніше, ви досить спокійна людина. Люди, як правило, сприймають вас як щирого і непідробного, і ви схильні випромінювати почуття спокою і безтурботності, куди б не пішли. Також, як правило, досить організовані й дбаєте про себе.

Яскраво-помаранчевий

Що символізує: хвилювання, ентузіазм, теплоту, химерність.

Що означає: ви - життя вечірки, соціальний метелик. Любите проводити час із друзями та родиною і завжди раді новим знайомствам. Якщо порівнювати вас із пташкою, то ви - як колібрі, сповнені енергії та завжди готові до нових звершень. 

  • Морська бірюза

Що символізує: мудрість, мир, захист, удачу і надію.

Що означає: якщо ви вибрали бірюзовий колір для тіней, значить, ви - жінка мудра і спокійна, завжди готова дати пораду і вислухати інших. Ви зберігаєте вірність своїм друзям і близьким, заради них готові на все. Також ви - оплот своєї дружньої компанії, що завжди підтримує всіх і вся, навіть у найхаотичніші часи.

  • Зухвалий рожевий

Що символізує: енергійність, молодість, енергійність, чуттєвість.

Що означає: ви - "дика штучка". Сповнені життя і впевненості в собі - вам подобається робити все по-своєму, на своїх умовах. Ви не любите слідувати правилам, і це одночасно ваша головна сила і слабкість. Друзі захоплюються вашою безмежною енергією, і іноді за вами важко наздогнати. Але всі вони знають, що чим би ви не займалися, ви робите це стильно.

  • Золотисто-жовтий

Що символізує: харизму, індивідуальність, позитивність, практичність

Що означає: якщо вам подобається цей сонячний відтінок, то, найімовірніше, ваша особистість так само сповнена світла і позитиву, як і ваш макіяж. Ви оптимістка до мозку кісток і відомі своєю теплою посмішкою і незаперечною чарівністю. Ви любите мріяти, але водночас є реалістом і вмієте дивитися на речі зі світлішого боку.

Ви також можете пройти ще один тест на особистість, вибравши одне з п'яти кіл. 

Вас також можуть зацікавити новини: