Печиво виходить дуже красивим, наче з магазину / Колаж УНІАН, скріншоти

Віденське розсипчасте печиво із солодкою начинкою з крему та джему на перший погляд здається складним, однак насправді його досить просто приготувати вдома. Independent ділиться простим рецептом із TikTok, для якого знадобиться лише п'ять інгредієнтів для самого печива, не рахуючи начинки.

Автор рецепта Лора Коулхон каже, що віденське печиво ідеально підходять для новачків, і це одне з "найкращих печива, які ви коли-небудь куштували". Однак вона зазначає, що це рецепт для великих ласунів, бо воно дуже солодке.

Інгредієнти

Відео дня

Для печива

  • 200 г солоного масла
  • 60 г цукрової пудри
  • Дві столові ложки ванілі
  • 200 г зборошна
  • 3 чайні ложки кукурудзяного борошна

Для начинки

  • Вершковий крем за вашим вибором
  • Полуничне або малинове варення

Спосіб приготування

  1. Розігрійте духовку до 180 градусів за Цельсієм і застеліть два дека пергаментним папером.
  2. У планетарному міксері або ручним міксером змішайте масло і цукрову пудру до білого і повітряного стану.
  3. Додайте просіяне борошно, кукурудзяне борошно і ваніль і перемішуйте близько п'яти хвилин, поки суміш не стане кремоподібною.
  4. Помістіть суміш у кондитерський мішок із насадкою у вигляді троянди і висадіть завитки на деко.
  5. Помістіть дека в холодильник приблизно на 15-20 хвилин - це допоможе їм зберегти форму.
  6. Поставте в духовку приблизно на 10-14 хвилин. Вам потрібно, щоб усередині все ще був блідий колір, але зовні вони злегка підрум'янилися.
  7. Залиште їх вистигати і не чіпайте їх, оскільки вони дуже крихкі. Коли вони охолонуть, з'єднайте печиво попарно з печивом такого ж розміру, викладіть вершковий крем з одного боку, центр наповніть джемом і покладіть зверху інше печиво.

Раніше ми ділилися тортом без випічки, на приготування якого знадобиться всього 10 хвилин. Також можете спробувати приготувати вдома каву з медом за вірусним рецептом, який підкорив мережу.

Вас також можуть зацікавити новини: