Сьогодні Трухіна виключили з лав "слуг народу" / УНІАН

Відомий український співак, лідер гурту "Тартак" Олександр Положинський оригінально відреагував на скандал з нардепом Олександром Трухіним, який намагався дати хабаря патрульним після ймовірного скоєння ДТП.

На своїй сторінці у Facebook музикант опублікував короткий вірш, а в коментарях до допису уточнив, що він стосується саме інциденту з депутатом.

Ось, що написав Положинський:

Відео дня

Давай я тихесенько до лісу піду,

Пізніше із Денисом розмову проведу.

А тих 150 собі можеш забрать

І я знайдуся потім, тож не нада іспалнять.

Також у коментарях Положинському написали, що "останню строчку він додумав". "Каюсь", - відповів він.

скріншот

Скандал з Трухіним: що відомо

Як повідомляв УНІАН, ДТП за участю Трухіна сталася 23 серпня 2021 року на автодорозі з Полтави до Києва. Внаслідок аварії постраждали шестеро людей. За даними ЗМІ, Трухін, перебуваючи напідпитку, спровокував ДТП. У протоколах поліції, зроблених з місця ДТП, зазначено, що за кермом автомобіля Трухіна була інша людина. Сам Трухін стверджував, що в день аварії не був п'яним. 

Видання "Українська правда" 1 лютого оприлюднило відео з камер патрульних поліцейських, які працювали на місці ДТП за участі Трухіна. Патрульний розповів, що того дня депутат мав ознаки алкогольного сп'яніння. На відео Трухін просить інспектора дозволити йому "тихенько піти", обіцяючи потім "віддячити". Також він заперечує, що перебував за кермом автомобіля, який потрапив в аварію.

Сьогодні, 2 лютого, в МВС повідомили, що народний депутат є спеціальним суб’єктом кримінального провадження, і провадження, в яких він може фігурувати як підозрюваний, належать до підслідності Державного бюро розслідувань. Згодом Трухіна виключили з партії "Слуга народу", а за фактом пропозиції хабаря проти нього відкрили кримінальне провадження.