Тест на тип особистості за формою стопи / УНІАН

Пальці ніг і форма стопи можуть багато розповісти про людину, якщо правильно їх розглядати. Даний тест на визначення типу особистості допоможе вам розібратися в собі або дізнатися більше про людину, яка вас цікавить.

Дивно точний тест на тип особистості - дивимося на стопу

Пройти тест на типи особистості і з'ясувати свій може кожна людина, якщо дізнається, як це зробити. Насправді, все дуже просто - є лише дві найбільш поширених форми стопи, а ваше завдання - подивитися на свою. Потім потрібно лише прочитати розшифровку тесту і здивуватися точності інформації.

  • Низький звід стопи або плоскостопість

Якщо у вас відсутня "арка" на стопі, будь-який підйом, а стопа сама по собі плоска, психологи б сказали, що ви реаліст-екстраверт, якому необхідне спілкування. Ви досить емоційні, сентиментальні, не любите залишатися на самоті. Приймаєте життя таким, яким воно є, багато уваги приділяєте родині.

Відео дня

Не схильні впадати в паніку і піддаватися на провокації, вмієте тримати себе в руках. Допомагаєте нужденним - турбота для вас важлива. Вас не можна назвати незалежною людиною через гостру нестачу внутрішньої опори. Вам потрібна підтримка інших людей, в тому числі тому свої справжні бажання і мрії ви усвідомлюєте вже в зрілому віці, коли стаєте більш сміливим.

  • Високий підйом стопи

Стопа такої форми вказує на людину впевнену в собі, сильну і вольову. Ви, швидше за все, мрійник і фантазер, для якого немає недосяжних цілей. Ви звикли думати самі і вирішувати самі, вам ніхто не потрібен для того, щоб йти вперед. Навколишні цінують в вас мудрість, допитливість і високий інтелект - ви багато читаєте і потроху розбираєтеся в безлічі тим.

Ви звикли відстоювати свої принципи та ідеали, неохоче йдете на компроміс. Про допомогу просити не звикли, вам достатньо власних сил і точки зору. Перш ніж впустити людину близько до себе, ви повинні якомога більше дізнатися про неї - не тому що ви інтроверт, а тому що довіру необхідно заслужити.

Вас також можуть зацікавити новини: