Тест на тип особистості за кольором очей / УНІАН

З'ясувати характер, здібності і психологічні нахили людини можна по довжині пальців, формі носа і навіть кольором очей. Фізіогномісти збирають такі дані, щоб скласти точний портрет особистості людини - УНІАН пропонує пройти такий тест на типи особистості.

Цікавий тест - який у тебе тип особистості за кольором очей

Виберіть свій колір очей і дізнайтеся особливості характеру / УНІАН

Буквально за одну хвилину можна з'ясувати свій психотип особистості - тест за кольором очей допомагає в цьому мало не краще за всіх інших. Все, що вам потрібно - подивитися на картинку і вибрати свій відтінок райдужної оболонки.

  • 1 - Зелені очі

Ви творча і цікава особистість, у вас завжди багато приголомшливих ідей. Разом з цим ви досить зібрана і спокійна людина, але пристрасна, тому залучаєте протилежну стать. Під час стресових ситуацій вмієте контролювати себе і не піддаватися емоціям. Ви звикли відкрито висловлювати свої думки, славитеся непрогнозованою поведінкою. Ви любите свободу, але цінуєте стосунки і серйозно ставитеся до своїх обов'язків. Люди люблять вас за високий інтелект, широкий кругозір і креативність.

Відео дня
  • 2 - Карі очі

Ви самодостатні, точні і практичні, а також легкі і приємні в спілкуванні - людям комфортно перебувати поруч. У вас високий інтелект і рівень самосвідомості, ви завжди готові дати слушну пораду і зрозуміти іншу людину. Живете, швидше за все, відсторонено від матеріальних речей, схильні до духовності і містицизму. Можете бути захоплені роботою, але тільки якщо бачите в ній сенс і розвиток для себе.

Віддані родині і коханій людині, шикарно вмієте вирішувати конфлікти. Тактовні і лояльні - швидше дозволите іншій людині висловитися першим, ніж переб'єте її. Друзі вас поважають і цінують, ви забезпечуєте їм почуття стабільності і безпеки. Ви завжди відкриті для нового життєвого досвіду, любите цікаві місця і цікавих людей. 

  • 3 - Блакитні очі

Ви дуже відповідальна людина, громадські справи для вас можуть бути важливіше особистих, до того ж, ви здатні стійко переносити будь-які труднощі. Якщо у вас блакитний колір очей, то цілком ймовірно, що ви найсильніша особистість з усіх. Важко відкриваєтеся стороннім людям, але легко виходите з конфліктів - в цьому допомагає високий рівень інтелекту. Звикли довго оцінювати ситуації і людей, перш ніж приступати до ділових відносин. Вас нелегко вивести з себе, більшу частину часу ви перебуваєте в доброму настрої, але рутина може спровокувати нудьгу і агресію.

  • 4 - Сірі очі

Ви винахідлива і заповзятлива людина, схильна до новаторства. Всередині вашої особистості багато життєвої енергії, тяги до ризику і авантюр. Вам не страшна невідомість - будь-які події для вас стають джерелом натхнення. Ви точно знаєте свої сильні і слабкі сторони, легко долаєте труднощі. Іноді маніпулюєте і дієте егоїстично заради власних цілей. Ваша гідність - навик вигадувати нестандартні способи вирішення проблем. Незалежність - це ваша найсильніша риса, ви завжди на два кроки попереду натовпу.

Вас також можуть зацікавити новини: