"Я не варю картоплю у воді": шеф-кухар поділився секретом приготування найсмачнішого пюре

Цей метод дозволить обійтись без жирних вершків.

Провідний шеф-кухар Розмарі Гілл поділилася своїм секретом приготування найсмачнішого картопляного пюре для якого не знадобиться вода.

Як пише Express, для використання її методу не потрібно мати спеціального досвіду.

"Варіть картопляне пюре в молоці, а не у воді, картопля схожа на пасту, вона виділяє крохмаль у рідину для варіння. Це стає рідким золотом, дозволяючи нам отримати пишне, шовковисте, вершкове картопляне пюре. Коли ви виливаєте воду, у якій варите картоплю, ви викидаєте весь крохмаль у каналізацію, тож ви витрачаєте його даремно. Молоко стає нашою рідиною для приготування їжі та заміною жирним вершкам", - пояснює Гілл.

Шеф-кухар також показала зручний трюк для тих, хто ненавидить мити посуд. Зокрема, щоб потовкти картоплю вона використовує ту ж каструлю, у якій її варила. Її підписники назвали Гілл "проклятим генієм" за її інноваційні методи приготування їжі.

Інші поради щодо приготування картоплі

Шеф-кухар Мері-Френсіс Хек, яка працює на експериментальній кухні Bon Appetit, дала дев'ять найкращих порад для приготування смачного пюре.

Також УНІАН, розповідав, як приготувати найсмачніше картопляне пюре за версією The New York Times.

Вас також можуть зацікавити новини: