Ідеальне картопляне пюре приготувати легко / фото ua.depositphotos.com

The New York Times назвала один інгредієнт, який здатний поліпшити буденне і нудне картопляне пюре.

Автор видання Вон Вріланд поділився досвідом, як одного разу, експериментуючи з пюре за порадами багатьох, приготував свою улюблену версію цієї страви.

І для цього потрібно було підкріпити картоплю невеликою кількістю коричневого масла.

Відео дня

У відшліфованому рецепті картопля прекрасно поєднується з ароматами масла, часнику, розмарину і чебрецю, які надають їй особливий смак та роблять страву розкішною без особливих зусиль і додаткових якихось дорогих інгредієнтів.

Додавання коричневого масла може здатися комусь незвичним, але насправді нічого такого у цьому немає, зазначає автор. Його трансформація одночасно поступова і миттєва. Спочатку може здатися, що щось пішло не так, але потім раптом картопля стає просто ідеальною.

При цьому автор застерігає, що за картоплею з додаванням коричневого масла доведеться більш ретельно стежити, щоб блюдо не підгоріло.

Раніше УНІАН писав, як приготувати фантастичні рибні шашлички від Джеймі Олівера за 22 хвилини.

Вас також можуть зацікавити новини: