Якщо ви хочете рухатися вперед, не дозволяйте собі загрузнути в постійній зайнятості, порадив психолог / фото ua.depositphotos.com

Психолог Лахлан Браун, який провів роки, вивчаючи і практикуючи мистецтво щастя, назвав 8 речей, до яких ніколи не прив'язуються успішні люди, пише Hack Spirit.

"Я провів багато часу, спостерігаючи, вивчаючи і навіть практикуючи мистецтво руху вперед. І в цій подорожі я виявив, що є 8 конкретних речей, яким ті, хто постійно прогресує, ніколи не дозволяють їх стримувати", - зазначив він.

І ось, за його словами, на яких речах не зациклюються люди, що найбільш успішні в житті:

Відео дня

Страх невдачі. Коли справа доходить до просування в житті, страх невдачі стає для багатьох серйозною перешкодою. Але ті, хто послідовно прогресує, розглядають невдачі як невід'ємну частину своєї подорожі.

Матеріальні блага. Надання занадто великого значення матеріальним благам може перешкодити прогресу в житті. Ті, хто продовжує рухатися вперед, не прикуті до власності. Вони розуміють, що матеріальні активи можна замінити, а час і досвід безцінні.

Минуле. Розуміючи і приймаючи мінливість, ми можемо позбутися прив'язаності до минулого.

Необхідністьсхвалення. Усвідомленість вчить нас того, як важливо приймати себе такими, якими ми є, без осуду. Йдеться про визнання наших сильних і слабких сторін та розуміння того, що наша цінність не залежить від думки інших.

Его. Успішні люди ніколи не дозволяють своєму его стримувати їх.

Контроль. Ми часто чіпляємося за ілюзію, що можемо контролювати все у своєму житті. Але правда в тому, що життя непередбачуване, і намагатися контролювати кожен аспект не тільки виснажливо, а й неможливо.

Досконалість. Це міраж, що підживлюється суспільними очікуваннями, які можуть завдати шкоди благополуччю.

Зайнятість. Якщо ви хочете рухатися вперед, не дозволяйте собі загрузнути в постійній зайнятості. Усвідомленість вчить нас цінності сповільнення і простого перебування тут і зараз. Саме в такі моменти ми можемо по-справжньому все обміркувати, знайти деяку ясність та зробити розумний вибір.

Нагадаємо, раніше психолог дав 8 простих порад, як прожити щасливе життя.

Вас також можуть зацікавити новини: