Любите пюре, проте воно виходить у вас не таким ніжним та вершковим, як у ресторані? Ось кілька секретів, які допоможуть поліпшити смак страви.
Небагато страв можуть бути настільки ж універсальними і легкими в приготуванні, як картопляне пюре. В результаті гарнір став одним з найпопулярніших продуктів не тільки в Україні, але і в багатьох країнах світу.
Однак, як пише Daily Meal, найчастіше картопляне пюре, яке подають в ресторанах, набагато смачніше, ніж приготоване вдома. Більш того, воно часто має більш кремову текстуру і яскравий зовнішній вигляд.
Враховуючи, що картопляне пюре так просто зробити, дивно, що версія страви, приготована шеф-кухарем, може настільки відрізнятися від похмурої купи грудкуватої картоплі, яку подають багато домашніх кухарів. Ця величезна різниця виникає через кілька помилок у процесі приготування. Іншими словами, існує безліч причин, за якими ресторанне пюре смачніше домашнього.
Спробуйте приготувати пюре, використовуючи ці поради, і результат вас приємно здивує.
Раніше УНІАН розповідав, чи потрібно мити рис перед варінням, а також навіщо в гарячий шоколад додають сіль.