Цей спосіб змінить вашу ранкову рутину.
Дієтологи постійно говорять про білок, як необхідний компонент сніданку, адже він стабілізує рівень цукру в крові, підтримує м'язові тканини та краще втамовує голод, ніж цукор та хліб. Тому яйця є стандартним джерелом білка, але для тих, хто поспішає, може не вистачати часу їх приготувати. Однак видання CNET поділилося технікою приготування яєць-пашот, яка займає одну хвилину та не створює безладу.
Спочатку наповніть форму для запікання пів склянкою солоної води кімнатної температури. Її має вистачити для того, аби занурити яйце.
Розбийте одне яйце та обережно опустіть його у воду, намагаючись не порушити його цілісність. Після цього поставте формочку в мікрохвильовку та готуйте на високій потужності близько 45 секунд.
Далі обережно дістаньте яйце з води за допомогою шумівки або дротяної ложки.
Можете подавати яйце-пашот на тості або на подушці із зелені та авокадо, гострим соусом та іншими додатками.
"Базова температура будь-якої мікрохвильової печі може відрізнятися, а отже, і час приготування також. Спробуйте спочатку 40-45 секунд, а потім додавайте по п'ять секунд для наступних спроб, поки не досягнете бажаного ступеня готовності", - порадили у матеріалі.
Раніше шеф-кухар розповів, що додати, аби відбивні вийшли соковитими. За його словами, хороший розсіл творить дива зі свининою, утримуючи вологу і насичуючи її тонким ароматом приправ.
Також кухар пояснив, як приготувати "ресторанні" макарони у сирному соусі. Він зазначив, що аби не зіпсувати страву, варто купувати сир у брусках, а не одразу натертим.