Зокрема, дуже важливо, щоб вода не кипіла під час варіння яйця, зазначив кулінар.
Шеф-кухар із зіркою Мішлен Пол Фостер показав, як приготувати яйце-пашот вдома без використання оцту, пише express.co.uk.
"Я покажу вам, як приготувати найідеальніше яйце-пашот. Я знаю, що для багатьох людей це "ворог", - зазначив він. - Не додавайте оцет у воду, він вам не потрібен".
За словами кухаря, яйце має бути максимально "свіжим" і кімнатної температури. Його спосіб приготування наступний:
"Вам не потрібно збивати його і створювати воронку. Перемішування (перед додаванням яйця у воду) допомагає йому рухатися, тому воно не прилипає до дна каструлі", - зазначив кухар.
За його словами, дуже важливо, щоб вода не кипіла під час варіння яйця: одна з речей, яку ви не повинні робити, - це піддаватися спокусі збільшити вогонь.
Також Фостер порадив ніколи не класти яйце-пашот просто на тост. Просто приправте його морською сіллю, меленим чорним перцем: "І це все, що вам потрібно".
Нагадаємо, раніше УНІАН писав, як приготувати яйце-пашот за рецептом Гордона Рамзі.