Як зробити так, щоб відкрите пиво залишалося шипучим / фото ua.depositphotos.com

Здебільшого пляшка пива легко закінчується за один присід. Але якщо випити весь напій все ж не вийшло, вам знадобляться способи, описані нижче, які допоможуть зберегти пиво свіжим якомога довше.

Ключем до того, щоб відкрите пиво залишалося шипучим, є запобігання втраті якомога більшої кількості карбонізації, простіше кажучи - цих чудових бульбашок. Для цього важливо закрити горлечко пляшки якомога швидше після відкриття. Це збереже його шипучість, а також запобіжить окисленню, яке погіршує смак.

Підійдуть фольга або поліетиленова плівка. Також існують спеціальні багаторазові кришки і пробки для пляшок.

Відео дня

Накривши пляшку, обов'язково поставте її у холодильник, щоб пиво залишалося холодним, оскільки це ще більше уповільнить вихід вуглекислого газу.

Передбачається, що відкрите пиво може зберігатися протягом 36 годин. Однак, все залежить від того, наскільки герметичний ваш метод повторного закриття пляшки. Краще випити його наступниго дня. Ще залишки пива можна використовувати для приготування тої чи іншої страви.

Нагадаємо, раніше УНІАН писав, що відбувається з вашим тілом, коли ви п'єте пиво щодня.

Вас також можуть зацікавити новини: