Він знайдться у холодильнику кожного кухаря.
Всі полюбляють, коли смажена картопля виходить хрусткою ззовні і м'якою всередині, однак цього ефекту не завжди вдається досягти.
Шеф-кухар Фан Клюгер, автор книги "У гонитві за смаком", розкрив "секретний" інгредієнт, який допоможе вам зробити картоплю ідеально хрусткою. Мова йде про звичайні яєчні білки, пише express.co. Досвідчений кухар занурює картоплю в білки перед тим, як почати її смажити.
"Це інший вид хрусткої скоринки, ніжна хрустка скоринка; наче маленькі крохмальні кульки, які лопаються, коли їх надкушуєш", - каже чоловік.
Раніше розробник рецептів на ім'я Кет розповіла своїм підписникам про правила, які допомогають їй зберігати огірки свіжими та хрусткими протягом тривалого часу.
Відомий шеф-кухар Розмарі Гілл здивувала багатьох своїм рецептом приготування картопляного пюре, яке не потребує води.
А Хестон Блюменталь розкрив експертну формулу, завдяки якій він вміє готувати ідеально варені яйця.