Огірки довго будуть хрусткими / фото ua.depositphotos.com

Всім відомо, що вживання свіжих фруктів і овочів є ключовим фактором здорового способу життя. Однак у цьому випадку може виникнути проблема зі зберіганням продуктів. Свіжі та екологічно чисті продукти мають дуже обмежений термін придатності. У випадку обмеженого бюджету це може стати справжнім кошмаром.

Шеф-кухар та розробник рецептів Кет поділилась на своїй сторінці у TikTok, як зберігати огірки хрусткими протягом багатьох днів.

"Я покажу вам, як зберігати огірки, щоб вони залишалися красивими, свіжими та хрусткими і не розм’якшувалися приблизно через три дні. Я дуже не люблю викидати їжу. По-перше, треба дістати огірок із упаковки, в якій він був. Спосіб транспортування продуктів часто не відповідає способам зберігання продуктів. Тож витягніть його з цього полону", - зазначила блогерка.

Відео дня

Далі вона радить промити овоч та обсушити його паперовим рушником. Далі беремо силіконовий пакет з застібкою. Всередину вкладаємо паперовий рушник, огірки і закриваємо. Зберігати треба буде у холодильнику. Паперовий рушник допоможе ввібрати зайву вологу, щоб зберегти ваші огірки свіжими.

Люди, які дивились відео, були в захваті від її порад і поспішили поділитися своїм досвідом використання цього лайфхаку.

"Я виявив, що папір для випічки працює навіть краще, ніж паперові рушники. Не знаю чому, але спробуйте", - написав один з коментарів.

Ще одна людина поділилась, що таким чином зберігає коріандр.

Інші поради зі зберігання продуктів

Дещо раніше шеф-кухар дав поради, як правильно зберігати банани, щоб вони залишались свіжими до двох тижнів.

Експерти дали поради як зробити, щоб яйця залишались свіжими 66 днів.

Вас також можуть зацікавити новини: