Якщо ви зробите так, то більше не зможете інакше.
Яєчня - класика сніданку і чудове джерело білка, яке дає все необхідне, щоб бадьоро почати день. Але є одна добавка під час готування, яка здатна зробити смак яєць нескінченно кращим - і вона може вас здивувати.
Хоча яйця і самі по собі дуже смачні в традиційному виконанні, чому б не поекспериментувати, розширити смакову палітру і трохи побалувати рецептори? Авторка кулінарних книжок і колумністка The New York Times Мелісса Кларк у своїй книжці Dinner: Changing the Game називає додавання свіжих трав на сковорідку "геніальним" кулінарним лайфхаком, пише Express.
Для початку, коли олія достатньо розжарилася, посипте в сковороду свіжі трави, а потім одразу розбийте яйця просто зверху. Трави не тільки наповнять олію ароматом, а й стануть хрусткими, додавши яєчні ту саму ідеальну текстуру.
Кларк зазначає, що особливо добре підходить свіжа шавлія, а інші кулінари обирають, наприклад, петрушку, яка надає яйцям неймовірно свіжого смаку.
Часто також використовують кінзу, базилік, естрагон, розмарин та орегано - головне, не забудьте прибрати трави перед подачею, адже самі по собі вони навряд чи будуть апетитними.
Раніше УНІАН повідомляв, як приготувати неймовірно ніжну яєчню-бовтунью. Для цього знадобиться секретний інгредієнт від Гордона Рамзі, який було нарешті розкрито
Крім того, ми також розповідали про одну головну умову, яку вам необхідно виконати для того, щоб у вас вийшло ідеальне яйце-пашот.