Оладки - це простий та смачний сніданок, який легко створює святковий та приємний настрій на весь день.
Як пише Еxpress, пухнасті млинці в японському стилі, які виникли на Гаваях, коли шеф-кухар готував сніданок для японських туристів, може підняти ваш сніданок на новий рівень.
Вони мають легку та повітряну текстуру і чудово смакують з фруктами та солодкими соусами. Рецепт, який поділилася Холлі Рей Енейбл, містить лише сім ключових інгредієнтів. Ті, хто спробував ці оладки, назвали їх "дивовижними". Авторка обіцяє, що за цим рецептом щоразу виходять "ідеальні" пухкі млинці.
"Це неймовірно. Якщо ви ніколи їх не їли, вам потрібно додати їх у свій список, щоб спробувати. Ви не будете розчаровані", - написав один з коментаторів.
Для приготування знадобляться:
- яйця - 2 шт.;
- цукор - 50 г;
- молоко - 120 мл;
- борошно - 125 г;
- розпушувач - 1 ч.л.
- ванільний екстракт - чверть чайної ложки;
- сіль - чверть чайної ложки;
- вершкове масло для змащування
- цукрова пудра для посипання
- кленовий сироп для подачі.
Обережно відокремте яєчні жовтки від білків у дві великі миски. До жовтків додайте цукор і збивайте, поки суміш не стане блідою і кремоподібною.
Потім додайте молоко та ванільний екстракт. Просійте борошно, розпушувач і сіль у жовткову суміш та перемішайте до однорідності.
Збийте яєчні білки до стійких піків. Обережно введіть їх у жовткову суміш у три етапи, стежачи, щоб тісто не впало.
Сковороду з антипригарним покриттям розігрійте на слабкому вогні і злегка змастіть вершковим маслом. Якщо є, використовуйте кільцеву форму, щоб ложкою викласти тісто, створюючи ідеальну форму. Якщо ні - просто викладіть цього на сковорідку.
Накрийте сковороду кришкою і готуйте приблизно п’ять хвилин з одного боку, поки не з’являться бульбашки і краї не стануть матовими. Акуратно переверніть і готуйте ще 4-5 хвилин.
Подавайте пухнасті млинці, посипавши пудрою та додавши трохи сиропу.
Раніше УНІАН розповідав, як приготувати швидкий і простий рецепт млинців "1-2-3".