Чоловік вирішив стягували більше грошей з "квартиранта" / фото ua.depositphotos.com

У Сіднеї чоловік вирішив стягнути додаткову плату за житло із сусіда через те, що той працює вдома.

Як повідомляє Daily Mail, чоловік пояснив, що його сусіду по будинку довелося працювати в загальних кімнатах, оскільки його спальня замала для столу. На його переконання, сусід справедливо повинен платити більше за спільний простір, адже використовує його частіше.

Втім, десятки коментаторів були шоковані цим. Вони назвали цю ідею "божевільною" і "жадібною".  

Відео дня

"Це мабуть жарт. Як ви розподіляєте свої рахунки? Чи розраховуєте ви час, коли і як довго приймаєте душ? Слідкуєте за споживанням електроенергії, як довго користуєтесь плитою, скільки місця займаєте у холодильнику та скільки циклів прання робите? Я не вірю, що є сусіди по будинку, які дійсно готові миритися і жити з вами", - написала одна жінка.

Другий користувач додав: "Він платить орендну плату за усю квартиру і не змушений жити, їсти, дихати, працювати тільки у своїй спальні, щоб вас задовольнити".

Згодом чоловік вирішив прояснити свою точку зору - і багато хто погодився. Він розповів, що людина, з якою він живе, працює вдома та платить більше за головну спальню, щоб у нього було достатньо місця.

Він також пояснив, що робота у спільних приміщеннях протягом дня заважає іншим мешканцям. Наприклад, у вітальні вже не можна переглядати телевізор. 

"Спільний простір має бути спільним. Якщо одна людина використовує цей простір 40 годин на тиждень, не дозволяючи іншим використовувати його за потреби, він більше не є спільним. Це досить просто. Просто подумайте, як би ви себе почували, якби раптом не змогли вийти зі своєї кімнати, коли вам це потрібно, щоб приготувати обід, тому що ця людина на приватній робочій зустрічі на кухні", - написав один з коментаторів.

Другий додав: "У мене також були ситуації з житлом, які дуже дратували. Крім того, трохи дратує платити однакові рахунки, коли використання, ймовірно, не однакове".

Нагадаємо, інколи відносини орендарів та власників житла загострюються у найнеочікуваніший момент. Хоча орендарі перебувають у більш вразливому становищі, можна з упевненістю сказати, що витрати власників нерухомості також зросли. Раніше ми розповідали, як "жадібний" власник житла вимагав від орендаря купу грошей за дрібницю.

Вас також можуть зацікавити новини: