Після схуднення на 36 кілограмів жінка стала фітнес тренером, який дає поради, як зменшити талію / Колаж УНІАН, фото скріншот

Екс-вихователька дитячого садка, наразі фітнес-тренер у Liza Marie Fitта та блогер з понад 740-ма тисячами підписників у TikTok, Ліза Марі Паскуале розповіла, як схудла на 36 кілограмів за рік.

Жінка змогла суттєво зменшити талію без безглуздих дієт, рахування калорій, походів у спортзал, керуючись 4 правилами. Про це Паскуле розповіла у своїх соціальних мережах

За словами блогерки, спершу вона роками "худла": постійно боролася з тягою до фастфуду, емоційними переїданнями, цькуваннями самої себе за зайвий шматок їжі. 

Ще коли вона була вихователькою, її кожний робочий день закінчувався одним: забігти у ресторан, взяти смачної їжі на 3-4 осіб, та наїстися у компанії сусідів "забороненими" продуктами. Подібні переїдання час від часу чергувалися зі спробами не їсти нічого "не дієтичного".

"Я намагалася і зазнавала невдач, тому що хотіла бути ідеальною в усьому. Я очікувала негайних результатів і цим все надто ускладнювала. Я ставила перед собою такі високі вимоги, що це було нереально", - сказала вона.

Врешті, бажання бути здоровою та не задихатися під після сходинки скерувало Паскуале до більш раціональних кроків.

Шлях схуднення розпочався ходьбою 

Вона почала щодня ходити  - це стало її головним інструментом для схуднення: протягом двох місяців дівчина пообіцяла собі ходити щонайменше 20-30 хвилин щовечора, іноді гуляючи з другом десь до години.

"Я хочу, щоб ви знали, наскільки сильна сила ходьби, і я хочу, щоб ви знали, що ходьба - це річ номер один, яка допомогла мені скинути вагу", - зазначила вона.

Після трьох місяців постійних занять ходьбою Паскуале втратила десь від 13-18 кг. Такий "мінус" у своїй вазі вона побачила вперше за чимало років. Це мотивувало на більше: купити смартгодинник та находжувати в день близько 10 000 кроків. 

Відмова від фаст-фуду

Наступним кроком стала зміна раціону харчування. Паскуале не стала себе обмежувати системою підрахунку калорій і просто взяла за правило - ніякого фаст-фуду і понад 80% їжі слід готувати вдома. 

"Це все, що я робила. Я їла більшу частину їжі вдома і щодня ходила пішки. Я хочу, щоб ви знали силу дефіциту калорій і силу ходьби - це секретний соус для схуднення", - акцентувала блогер.

Власна система вправ 

Лише після того, як Паскуале скинула перший десяток кілограмів, вона почала займатися спортом. Почала із занять вдома по 2-3 рази на тиждень. За словами блогера, не обов'язкова змушувати себе ходити у спортзал та тягати гирі, щоб мати гарну фігуру. Вона почала тренуватися так, як подобається їй, тому не втомилася від спортивної рутини. 

Поступовий підхід дозволив відкрити очі

Після того, як дівчина схудла на 36 кілограмів, вона відчула бажання піти до спортзалу. За її словами, поступовий метод та поблажки у спорті та харчуванні дозволили їй не зійти зі шляху та згодом відкрити очі на те, що дійсно слід давати тілу як їжу, і як слід турбуватися про себе, займаючись спортом.

Її головна порада для тих, хто прагне схуднути, така: 

"Вам не потрібно робити все - вам потрібно робити лише щось"

Ось, як Ліза Марі Паскуале виглядає зараз:

Ліза Марі Паскуале після того, як скинула 36 кг за власними правилами / фото скріншот

Жінка схудла на кето-дієті на 54 кілограми - як це вийшло

Раніше про свій особистий досвід схуднення розповіла американка Дженніфер Стіл. Вона розпочала свій шлях на кето-дієті та втратила 54 кілограми, але тепер не рада такому успіху.

За словами Стіл, вона повністю зруйнувала харчову поведінку та принижувала себе за кожний банан через жорстокі обмеження. Про її шлях схуднення читай у матеріалі.

Вас також можуть зацікавити новини: